Zdravím, mám takový zajímavý problém, který se mi nedaří vyřešit.
<div id="main">
<div id="test">neco</div>
</div>
Nyní v jQuery přiřadím $('#test') např. nějaký styl. Vše funguje jak má (formátování, hide, show, atp.)
No a teď provedu AJAXovou operaci takovou, že do <div id="main">načtu nový content. Ten bude trochu odlišný, nicméně tag <div id="test">neco jineho</div> tam opět bude.
Nyní v jQuery přiřadím $('#test') např. nějaký styl. A teď nastane problém - nestane se nic.
Čili jakmile přes jQuery (javascript) chci sáhnout na prvek, který nebyl načten při refreshi, ale který se tam generoval JavaScriptem, tak to prostě nejde.
Není to asi úplně běžná věc, ale určitě na to již někdo z vás v praxi narazil.
Budu moc rád za jakýkoli help. Zkoušel jsem to v Chrome a v Opeře, takže prohlížečem to nebude.
Předem moc díky!
Viktor
Fórum › JavaScript, AJAX, jQuery
AJAX + jQuery - problém s přístupem do změněného obsahu
"Čili jakmile přes jQuery (javascript) chci sáhnout na prvek, který nebyl načten při refreshi, ale který se tam generoval JavaScriptem, tak to prostě nejde."
Takhle by se to ale chovat nemělo a ani nechová. S html/css obsahem vloženým přes JS normálně jde pracovat.
Máš aktuální verzi jQuery?
Jsi si jistý, že ten prvek jsi dobře vrátil? Tedy že tam DIV s ID=test znovu opět je v nězkomolené podobě?
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host
Podobná vlákna
Jquery ajax problém — založil tvaroh
Vypis obsahu txt suboru zmeneneho za behu programu (C) — založil mysh0
Problém s obsahom načítaným cez jQuery AJAX — založil Kuboslav
PHP/AJAX/jQuery — založil Matthew
AJAX jQuery a $_SESSION — založil Figa
Moderátoři diskuze