Ahojte
uz 2 dni sa trapim s nasledovnym.:Po kliknuti na tlacitko sa zobrazi formular, ktory je vytvoreny ajaxom. V skratke, je tam odpoved z PHP
echo "<form name='form'><select name='prvy_select'"><option>1</option><option>2</option></select></form>";
chcem aby v tom formulary uz boli udaje z db, teda aby sa ten select nastavil na urcenu hodnotu. To sa da dosiahnut cez javacript
document.form.prvy_select.selectedIndex= index
a vlastne to bude v tomu echu z php
Skusal som udalost window.onload s init = toto funguje len pri natiahnuti stranky. Ale ked to zapracujem do kodu tak vlastne udalost window.onload pri volaní AJAXu nenastane a teda sa nic nevykona...
Napisal som to takto ale nefunguje to:
echo "<script language='javascript'>function init() { alert ('tu by bol ten prikaz');}window.onload = init;</script><form ...atd
Napada Vas ako spustit tu udalost? Este ma napadlo dorobit tam este jedno tlacitko ktore to spusti... ale najprv to chcem bez neho..
Dakujem za napady
Fórum › JavaScript, AJAX, jQuery
Ako zachytiť udalosť po zmene stranky sposobenej AJAXom
To m->29 : zdalo sa mi to zlozite, napisat v php kam dat selected... asi to bola jednoduchsia cesta nez ktorou som sa pustil... ale uz som na to prisiel:
Vlozil som za ten form este jeden obrazok (priehladne gif 5x5px) a nad nim uz ide udalost onLoad, no a vtedy uz dovoli volat tu funkciu:-))
Takze vyriesene!
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 21 hostů
Podobná vlákna
Zmena URL adresy pri zmene obsahu stranky ajaxem — založil peezee
Ktore stranky si pozerate ako prve? — založil dalaman
Ako na podlozenie hlavnej stranky vsetkym neexistujucim subdomenam? — založil Lordest
Zachytit kliknutí myši i mimo formulář — založil peggy_lee
Jak zachytit komunikaci na sitove karte — založil VladislavK
Moderátoři diskuze