Zdar, je to trochu otravna featura ze mi kazda soukroma zprava generuje email, a nejak sem nenasel vypinac...
Pak mi tu chybi treba sekce Perl (ci se predpoklada tak mala ucast, ze to nema smysl? V tom pripade ruby?)
Kod v prispevcich by mohl byt i mensim pismem...
Mimo to jsem zil v presvedceni, ze .Net a C# neni to same - tj. framework vs. programovaci jazyk (jeden z mala co se v kombinaci s .Net da pouzit) - pritom lidi odkazujou vlakna o C# umistene v sekci C/C++ prave na sekci .net - tak by se to mozna dalo i rozdelit
Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.35.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Taky by se mi líbil nějaký vypínač na e-maily. PM bych si nechal zapnuté, ale vypnul bych maily ze sledovaných vláken. Rád bych sledoval vlákna tak, abych je viděl po kliknutí na "sledovaná vlákna a diskuze", ale nechci, aby mi chodily maily. Nastavil jsem si v gmailu filtr, který je maže
Zdar, je to trochu otravna featura ze mi kazda soukroma zprava generuje email, a nejak sem nenasel vypinac...
V plánu.
Pak mi tu chybi treba sekce Perl
Je tu diskuze Regulární výrazy. Pokud by byl o sekci zájem, vždy je možné další diskuzi vytvořit. Pár nových tu právě proto je.
Mimo to jsem zil v presvedceni, ze .Net a C# neni to same - tj. framework vs. programovaci jazyk (jeden z mala co se v kombinaci s .Net da pouzit) - pritom lidi odkazujou vlakna o C# umistene v sekci C/C++ prave na sekci .net - tak by se to mozna dalo i rozdelit
Na to by asi měly odpověděť kompetentnější osoby... Dušane? :-)
Nahlásit jako SPAM
IP: 109.164.4.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
#4Curo
Chci sledovat, ale nechci se nechat spamovat
Záložkama bych to musel pořád procházet co je nového. Hodně se mi líbí stránka "sledovaná vlákna a diskuze" - je to přesně styl, jakým chci přistupovat k fóru. Jsou tam jen vlákna, co mě zajímají. Když je v nich něco nového, jsou tučně.
Ale uznávám, že k tomu asi přistupuju dost po svém. Když o tom teď tak uvažuju, asi z toho mazacího filtru vyndám Ruby diskuzi. Takže bych si to stejně nechal posílat. Už mlčím.
#1KIIV
Kdyby došlo k vytvoření sekce C#, tak by sekce .NET byla prázdná, protože tato témata jsou prakticky neoddělitelná. .NET navíc zahrnuje i spoustu dalších jazyků. Ano, C# není jedním z mála, ale naopak jedním z mnoha. Snad každý jazyk, který zde má samostatné fórum, má i implementaci pro .NET.
Naneštěstí hodně lidí netuší, že tomu tak je. Bylo by dobré na to upozornit.
#6Curo
Někde se to řeší tak, že přijde pouze jeden e-mail, který upozorní na změnu v diskuzi a další nepřijde až do doby, kdy dané vlákno opět navštívíš. Já bych to asi taky uvítal.