Pokoušel jsem se nainstalovat SDL, přesně podle rad z http://www.root.cz/clanky/sdl-hry-nejen-pro-linux-24/, avšak hned jak zkompiluji program (zkompiluje se bez chyb) a pokusím se ho spustit, vůbec se nespustí. Nevíte někdo, v čem by mohla být chyba?
Fórum › C / C++
Instalace SDL
To eMan: Zkoušel jsem stahovat nějaký zdrojáky přímo z toho zdroje. Nehlásí mi to vůbec nic, vypadá to naprosto OK, akorát, že se nic nespustí. Includuje se pouze sdl.h, ne?
sdl neznam, asi je to blbej napad, ale : funguje tam GetLastError ??
eMan píše:#
# To zacatecnik: jo jo funguje... :D ale je to trosku jinak...
proc ten smajl ? okej tak jak to teda funguje "jinak" ? - pokud ovsem tady jen neplacas blbosti :ms_0306:
ano cist jeste umim a ptam se tedy co znamena ta veta - "ale trochu jinak"
myslim ze otazka neni tezka ani vtirava ani nijak jinak proste se ptam jak to myslis
To zacatecnik: nemyslim to spatne, jenom me dostala ta veta pokud ovsem tady jen neplacas blbost ale v pohode :D, myslel jsem to tak ze snytaxe je trosku jinak, v openGL se pouziva glGetError()..jenom jsem jsi nemohl spomenout jak to je...
1) to glGetError() dekuju to sem chtel vedet jak to je, proc lidi nemluvi primo a chodi okikama pak vznikaj takovy dialogy a lidi si myselj ze prudim :/
2) vzpomenout ! (sorry matuirita se blizy a nejde mi to netrenovat ;) )
3) mno to pokud neplacas blbost sem nemyslel jako urazku (nejspis to ale tak vyznelo- jestli to tak vidis tak mas me sorry) myslel sem tim jestli sis to nevymslel vis, dik za infa ahoj
To zacatecnik: Trénuj, trénuj
:)blizy
jj u tohodle slova sem se zarazil, ale vzhledem k tomu ze sem prepracovanej a byl sem linej otevirat www.pravidla.cz :)
mno ale narozdil od nekterych tady ja si to nevykladam spatne - jako buzeraci, ja se zastidim a odnasim si pouceni ;)
edit: kazdopadne je zajimave ze tady nechavas takovy OT, kdyz si rek jakmile ho uvidis samzes a ted sam postujes ;)
To zacatecnik: tohle sem musel dat, protoze je to slusnej LOL ze v prispevku kde nekoho "buzerujes" za chybu udelas sam chybu :D.
Ale halvni problem tady tech prispevku je ze delas OT a potom se vubec v danem topicu nemluvi o danem problemu ale o i/y :(. Takze az budou PM, muzes nam to vsem posilat :D....
clovek neni tvor neomylny, jestli me chces urazit nemas sanci, ja proste taky chybuju - vim to a snazim se z toho poucit. Ale myslim ze skoncime nas OT, ted a tady. cauves
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Instalace — založil homelin
Moderátoři diskuze