POMOC s programom – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

POMOC s programom – C / C++ – Fórum – Programujte.comPOMOC s programom – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

ico2220
Duch
26. 10. 2011   #1
-
0
-

Nazdar chalani kto by mi pomohol spravením programu a to takym ze budem scitat, odcitat, nasobit a delit cisla lae tka ze budem zadavat arabske od X po V a výsledok bude vypisany v arabskych ???? 

Dakujem za pomoc :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.193.98.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
27. 10. 2011   #2
-
0
-

Asi myslíš zápis pomocí římských číslic, že?

Načteš ze vstupu řetězec resp. dva a operátor, zkontroluješ jejich správnost, převedeš na arabské číslice, provedeš operaci a výsledek převedeš zpět na římské číslice.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
ico2220
Duch
27. 10. 2011   #3
-
0
-

ano :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.193.98.–
ico2220
Duch
30. 10. 2011   #4
-
0
-

#2 liborb
void RomanToArab(char * roman, long & x)

{
x = 0;
long cislo[]={0};
int i = 0;
while (roman[i])
{
  switch(roman[i])
  {
  case 'm':
  case 'M': cislo[i] = 1000;
   break;
  case 'd':
  case 'D': cislo[i] = 500;
   break;
  case 'c':
  case 'C': cislo[i] = 100;
   break;
  case 'l':
  case 'L': cislo[i] = 50;
   break;
  case 'x':
  case 'X': cislo[i] = 10;
   break;
  case 'v':
  case 'V': cislo[i] = 5;
   break;
  case 'i':
  case 'I': cislo[i] = 1;
   break;
  default: cislo[i] = 0;
  };
  i++;
};
i = 0;
while (cislo[i])
{
  if (cislo[i+1]>cislo[i])
   x -= cislo[i];
  if (cislo[i+1]<=cislo[i])
   x += cislo[i];
  i++;
};
}

zatial mam toto :D kto pomoze ????

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.148.14.–
m->29+6
Super člen
30. 10. 2011   #5
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.51.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 35 hostů

Podobná vlákna

Pomoc s programom — založil Noro-nr

Pomoc s programom — založil sa54d

C++ pomoc s programom — založil toso992

Pomoc s programom — založil thomass

Pomoc s programom — založil gaben

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý