Ahoj,
chtěl bych koupit kit na vývoj BLE, v cz eshopech jsem nenašel, tak jestli koupit na Farnell nebo Mouser, Farnel je o cca 150 levnější, ale nevím jestli třeba ta cena u mouseru není už se započítaným clem nebo DPH?
U Mousera pozor na poštovné. U většího nákupu je zdarma, u malého stojí nemalé peníze. S Farnellem mám také dobré zkušenosti, většinou je levnější než Mouser, ale bohužel některé položky nemá. Jak to bude s Farnellem po brexitu nevím. Ceny bývají bez DPH. Doporučuji si to naklikat u obou a podívat se na cenu těsně před potvrzením a zaplacením objednávky - před tím, než klikneš na platba ti ukáže konečnou cenu.
Někdy je dobré se podívat na e-shop výrobce. I se clem to může vyjít levněji než u Farnella nebo Mousera. Tuto zkušenost jsem kdysi udělal s emulátorem Atmel, kde z Atmel store vyšel vč. poštovného a cla na 3000,- Od Farnella měl stát 5500,-
hu
750 Mouser + 500 poštovný. Farnell bude na poštovným levnější, cca 100 , pokud tam není poznámka 680,- za dopravu z USA. Proto doporučuji to naklikat až do okamžiku zaplacení, až ukáže konečnou cenu zásilky. Pak se rozhodnout zda zaplatit nebo stornovat.
hu
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku