Ahoj, jsem zacinajici uzivatel v Blenderu, bohuzel mam problem cokoliv importovat. At uz se jedna o obrazek nebo objekt. Obrazek se mne povedlo importovat pretazenim z plochy do programu, ale nic vic. Mam stazene 3D modely na plose, ale v programu se nedostanu do slozky "plocha". Vidim pouze nekolik slozek, ale otevrit zadna nelze. Moc dekuji za rady.
Fórum › Blender
Nic nelze importovat
#3 padikcz
Blender zobrazí složky prázdné pokud neobsahují žádný soubor s příponou .blend. To je výchozí nastavení filtru (ikona trychtýře) v dialogu pro otevření souboru. Pokud zrušíš zaškrtnutí u všech filtrovaných položek uvidíš celý obsah složky. Pokud chceš importovat jiný typ souboru, použij import v nabídce file.
#7 padikcz
Model jsem stahnul ve formatu fbx, stazeny zip rozbalil, a pres import v blenderu naimportoval palet.fbx v ..\pallet\source. Model se korektne naimportoval.
Tady je blend s pridanymi texturami
Presne takto jsem to delal, ale opet nic nevidim. Jedine, co me napada, jestli to nemuze byt tim, ze mam Macbook. S programem jsem spokojen, ale nemit moznost nic importovat se vyuziti programu znacne omezuje. Jinak dekuji za pomoc.
#10 padikcz
Jeste me napada, kdyz se po importu podivate v blenderu do konsole (Window/Toggle System Console)
Pokud tam je nejaka chyba, tak by bylo dobre to nahlasit.
Posilam obrazky z plochy a z Blenderu - Import - .fbx
Proste nic.
Tak v tom blenderu otevri Desktop, na to obrazku jsi teda o slozku vys
Jeste se muzes zkusit jestli to neni tady
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Divný problém s češtinou (nic se neozobrazí - NIC)... — založil wokena