Zkousel jsi google? Najit podobny priklad, treba? Nebo si vygooglovat priklady na jednotlive pouzite funkce? Nebo muzes cekat 2-60 dni nez ti nekdo odpovi na forku :) U sql to asi nebude tak dlouho, ale obecne jo.
google = php mysqli bind_param
1. https://www.php.net/…ram.php
$stmt = $mysqli->prepare("INSERT INTO CountryLanguage VALUES (?, ?, ?, ?)");
$stmt->bind_param('sssd', $code, $language, $official, $percent);
Ano, je mozne nabindovat vic parametru naraz. Ja to takhle nikdy nepouzival, takze jsem se musel mrknout na net.
2. vpravo v seznamu na php.net, execute
/* Execute the statement */
$stmt->execute();
/* Execute the statement */
mysqli_stmt_execute($stmt);
Tve reseni, funkce execute, bez zavorek, jsem nevidel v dokumentaci pouzit. Ale nevylucuji, ze by to mohlo fungovat. new class je take mozne zapsat bez zavorek. Nicmene, zkus to se zavorkami.
google = php mysqli execute - nenasel jsem narychlo nic bez zavorek
3. Zkus si tam pridat uplne nahore zapnuti error_reporting
4. php.net / affected_rows
printf("rows inserted: %d\n", $stmt->affected_rows);
mysqli nepouzivam, tez jsem si to vygoogloval a existuje to, ok.
5.
echo "</br>" - tvuj zapis jsem nikde nenasel
https://www.jakpsatweb.cz/html/bloky.html#br
google = html br
<br> - html4, html5
<br /> is preferred xhtml (html5, xml, ML, SGML)
Can also use <br/> or <br></br>
<br></br> is not valid in HTML 5
6.
$dotaz = "INSERT INTO db VALUES (?, ?, ?)";
Tohle je samo o sobe pomerne pochybne. Databaze je neco jako slozka souboru. V databazi mas tabulky. Tabulky si predstav jako tabulky v excelu.
a) Pochybne je na tom to, proc by nekdo pojmenovaval tabulku 'db'? db je zkratka pro databazi.
b) doporucuji pouzivat 5 znaku pro nazvy tabulek a min 3 pro nazvy promennych v php nebo sloupcu.
c) doporucuji pouzivat nazvy, ktere odpovidaji tomu, co v tabulce, sloupci, php promenne je. $a pro stmp je spatne. Idealne je dobre se drzet zapisu podle dokumentace, protoze, pak se bude snadneji hledat chyba. Ale ne vzdy je to tam ok, nekdy je lepsi se inspirovat priklady nalezennymi googlem.