Ahoj, dostal jsem od dodavatele url XML feedu, ale vůbec si s tím nevím rady. Snažil jsem se učit a učit, ale do hlavy mi to prostě neleze. Potřeboval bych někoho, kdo by byl ochotný podat pomocnou ruku. Potřebuju svůj eshop napojit na dodavatele, ale zároveň nastavit feed tak, aby se aktualizoval ceník a sklady. Najde se tady někdo? Nejsem nijak movitý a s eshopem začínám, nemohu si tedy dovolit firmu, která by mi feed zpracovala jednorázově za 6 000,- Kč. Předem mockrát děkuji, já budu nadále číst a budu se snažit vše pochopit.
Fórum › XML / XSL(T)
XML feed neumím
#1 xaverius
Zpracování feedů běžně dělám, nejčastěji v PHP. Potřebuji k tomu jen třídy DOMDocument a XSLTProcessor. K tomu si napíši šablonu v XSLT.
Takže už víš, co máš hledat.
#4 Kit
Dobře, potřeboval bych spracovat feed od dodavatele a nastavit, aby se nabídka dodavatele naimportovala ke mně. Zároveň nastavit feed, aby se aktualizovali ceny. Pokud by to bylo možné, ušetřil by si mi spousty času. Také záleží co by to stálo. Firma mi nabídla jednorázové zpracování za 4900 bez dph.
#5 xaverius
Napiš mi na e-mail, možná se dohodneme. Potřebuji k tomu ten feed od dodavatele a specifikaci rozhraní cílové aplikace. Do ní pak jen umístíš URL mého skriptu a periodu pro načítání nových dat.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Je to traps...ale neumím CSS... — založil Mega.Lama
Má cenu studovat IVT, když neumím matiku? — založil Andy
Převod XML do jiné struktury XML — založil elife
Moderátoři diskuze