ahojte,
chtěla bych se zeptat zda někdo umí dělat v accessu databaze. Mám jednoduchou databazi, udělané mám
návrh s analýzou, ale nevím jak uděla implementaci.
Pomohl by mi někdo,děkuji
#3 Zed_1 MS ACCESS
Dobry den,
hledam nekoho kdo by mohl zkusit vyresit chybovou hlasku
ktera se objevi pri ulozeni, zadavani adres prijemcu pro tisk obalek. (Prace pres TeamViewer). |Diky
Jirka
hegarovi (zavinac) seznam . cz
#4 Jiri
....tak.....řešil jsem to samé.......v sloupci primárního klíče máš některé hodnoty stejné (a to u primárního klíče nelze).......převedl jsem tabulku do exelu (jsem v něm zběhlejší), odstranil duplicitní řádky, zkontroloval, které řádky to byly (aby mi pak ty daty nechyběly), odstranil jsem je pak i v access tabulce a bylo....
Dobrý den, mám problém s databází na starem pc mi jela bezchybně teď mi to píše toto při vkládání dat: konrkrétně při vkládání data narození a data vystavení.
Mám win 8 předtím jsem měla win 7 vůbec se v tom neorientuji jen tam vpisuji data. Nevím kam vlastně ty soubory s databází dát aby to dobře fungovalo protože předtím jsem to měla v program files ale teď tam mám dva program files, klasicky programfiles a programfiles(86x). jinak ta databáze ty soubory vypadají takto:
#6 Veronika
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku