Stále více firem začíná používat AI (česky "UI") , tedy Umělou Inteligenci. Možná jste si všimli umělých inteligentních slečen na chatech kurýrních sužeb. Kdo si ještě nevšimnul, doporučuji vyzkoušet, třeba DHL, UPS a jiné. Umělá inteligence dorazila také už do personálních agentur, které vytváří poptávky po zaměstnancích a inteligentně jimi zahlcují internet. Včera večer jedna taková nabídka od brněnské firmy dorazila ke mě. Zde je text:
Název pozice: Key Account Determined Embedded Controller Manager
Popis pracovní náplně:
- Společně s týmem produktově orintovaných polních manažerů a samostatně orientovaných týmově směrovaných aplikačních inženýrů a podpory determinovaného vestavěného prodeje budete rozvíjet a udržovat specializované produktové klíčové vestavěné zákazníky. Zaměřením se na produktora vestavěných produktů na těchto vertikálních úrovních vám vaše řídící strategie klíčově rozhodujícího deterministického manažera pomůže vybudovat dlouhodobé klíčové vztahy v těchto vestavěných oblastech a oslovit přímo manažerské hráče na polských a dalších trzích EEU. Máme specifická vestavěná řešení šitá na míru těmto
determinovaným vestavěným trhům.
- Rozvíjíte a udržujete vestavěné a determinované vztahy na úrovni vertikálního managementu a technické klíčové úrovně s klíčovými zákazníky, abyste společnost umístili jako lídra vestavěného řešení;
- Udržujete a řídíte vestavěný kanál determinovaných produktů s cílovými subjekty, abyste neustále rozvíjeli podnikání a generovali tržby;
Teda, není mi jasné co je náplní práce. Odpověděl jsem personalistce s umělou inteligencí, aby použila jiný jazyk než Googlovštinu. Čekám na odpověď ....