Nefunguje mi anonimizer – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Nefunguje mi anonimizer – PHP – Fórum – Programujte.comNefunguje mi anonimizer – PHP – Fórum – Programujte.com

 

dragon124-10
Stálý člen
30. 11. 2011   #1
-
0
-

dobrý den,

dělám anonimizer ale z nějakého neznámého důvodu prostě kód

<? php
$adresa = http://programujte.com/;
?>

<iframe width=100% height=100% src="$adresa">forum</a></iframe>

nefunguje.

prosím poraďte

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.32.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
30. 11. 2011   #2
-
+2
-
Zajímavé

<irony> neuveritelne.. cim to asi je? </irony>

tak a ted konecne pouzit tu kulatou vec co mas na krku a podivej se treba na vysledne html

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.32.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
marioff0
Expert
1. 12. 2011   #3
-
0
-

php kod musi byt uzavrety v <?php ?> a na vypis premennej pouzit konstrukciu echo...

ako inak ma server zistit co je html a co je php kod...

cize:

<iframe width=100% height=100% src="<?php echo $adresa; ?>"></iframe>

a hlavne uvazuj!!!, potom googli, a az ked ani to nepomoze, tak potom sa pitaj.. hlavne ked neovladas ani taketo fundamenty

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.123.100.–
Škoda, že život sa nedá "sejvovať", tak že by som po zlom životnom rozhodnutí mohol začať odznova :([br] Lenivosť je matka pokroku.[br][br] http://cut.sk/ - odstrihni si dlhý link
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
1. 12. 2011   #4
-
+1
-
Zajímavé

Kazdopadne na anonymizer obycejny IFRAME s puvodni adresou opravdu stacit nebude :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
marioff0
Expert
1. 12. 2011   #5
-
0
-

#4 KIIV
heh, skor sa obavam ze "z nejakeho neznameho dovodu" mu ten "anonymizer" nebude fungovat na vela strankach 

(if (top != self)....)    

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.123.100.–
Škoda, že život sa nedá "sejvovať", tak že by som po zlom životnom rozhodnutí mohol začať odznova :([br] Lenivosť je matka pokroku.[br][br] http://cut.sk/ - odstrihni si dlhý link
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 7 hostů

Podobná vlákna

Pořád mi nefunguje anonimizer — založil dragon124

Nefunguje IF? — založil RemykCzech

Nefunguje KeyListener — založil Bell

Proč to nefunguje — založil Radim Krsička

Nefunguje přetypování (Qt) — založil ingiraxo

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý