Ahoj, ve škole jsme začali dělat v programu Borland c++ builder 6 . Mám ale takový problém. Když jsem si borland stahnul a nainstaloval do sveho pc, tak normalne napisu nejaky uplne jednoduchy program (treba vypocet a+b) a pak když to dam kompilovat tak mi to okno jen problikne . Kdyz jsem zkousel treba neco malo slozitejsi, tak jsem tam zadal cislo a , cislo b (to okno se normalne otevrelo) a pak kdyz jsem dal enter aby to hodilo vysledek tak zase jen probliklo a zavrelo se. Delame v console wizard. Nevíte nekdo, jak to zprovoznit? Nutně potřebuji ten program.Děkuji moc za jakékoliv odpovědi.
Fórum › C / C++
Při zkompilování okno jen problikne
#1 Martin
tak logicky ne? uz jsi nekdy programoval? zacni s necim jednodussim at se se naucis aspon programatorsky myslet .. takovou banalitu mi nerikej ze nevis nebo si stahni nejake ja nevim na blbem uloztu napise programovani c nebo primo tady nebo google napises ten tvuj dotaz nebo v anglictine ho napis how to blabla, my program closes right after a bum ho .. sam vis ze tohle je onicem bud ti nikdo neporadi nebo to trva tak kurna sam porad si sam ja to myslim dobre nejsem zadny programator jen zacinam s ceckem jak ty, ale uz jsem kutil s pascalem a delphi a hodlam se naucit i tohle do skoly nehodlam to vyuzit do budoucna, i kdyz clovek nikdy nevi :)
#6 Martin
Ved KIIV ti povedal co sa deje. Precitaj si to este raz a pri tom si uvedom ze pocitac je velmi rychly :)
fasffa ti zas napisal jedno z mnoha rieseni tvojho problemu (funguje na windowse).
ale kdyz sem udelal treba
{
printf("Hello, world \n");
getch();
return 0;
}
tak to už jde,
a kdyz jsem dal misto getch - system("PAUSE"); , tak to taky jde s tím rozdílem, ze to napise pokracujte stisknutim libovolne klavesy
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Okno jen problikne — založil Gerdal154
Aktivni jen jedno okno — založil bear.king
Okno pri vypinani — založil mephi
Vyskakovací okno při pokusu o neautorizované smazání záznamu — založil doonio
Moderátoři diskuze