Pri startu se to sekne na "Detecting IDE Drives" nebo necem takovem... Nevite nekdo co s tim?
Fórum › Hardware
Harddisk
cht?lo by to trochu v?ce popsat, jinak zkontrolovat k?bl, vyzkou?et hardisk na jin?m pc, p?ipojit hardisk do jin?ho ?adi?e, natvrdo nastavit hardisk v biosu tohle v?echno bych ud?lal jako prvn?, a m?te p?etaktovanej procesor?
To xp: predevcirem se mi to jakymsi neuveritelnym zpusobem podarilo v biosu nastavit ... naformatoval, nainstaloval windows a par programku, vypnul... a dalsi den uz to delalo znovu; pretaktovanej procesor neni
Zkousel jsi ho tedy prubnout v jinem kompu? Neni spatne nastaven (Master/Slave)?
Ten harddisk puvodne byl na jinem compu, kde fungoval... prendal sem ho abych nemusel kopirovat vsechna data.. Poprve se mi to podarilo nastavit ale dalsi den se to (nechapu jak) vymazalo a ted uz mi to nastavit nejde..
Tak na tohle jsem prisel: kdyz harddisk neni prisroubovany ve skrini, tak je vse OK. Jakmile ho tam znovu prisroubuju, tak se opakuje ten samy problem... Tak, a ted mi to nekdo vysvetlete...
Pochybuju... Myslite ze to lepenka udrzi????
Dobre, tak jsem se radoval predcasne (no ono by to s tema sroubkama bylo dost podivny)... Sem napisu postup, kterym se mi to dari nastavit a ketrej musim provadet vzdy kdyz je ten pocitac vypnutej vic nez tak pet minut.. Zapnu pocitac, vlezu do biosu, odpojim a zase pripojim harddisk ke zdroji a ted ho teprve muzu nastavit...
J, dělá to taky... V záruce bude těžko a na jinym počítači to jede v pohodě, takže nechápu v čem je problém... Nemohlo by to třeba být biosem?
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Harddisk 98%+ výkonu — založil HonzaF
Harddisk do staršího NTB — založil p4nther
Jaké distro by jste uživili na 250MB harddisku? — založil D1ce
Moderátoři diskuze