Jsem začínající "programátorka" a učím se HTML. Ráda bych proto již od začátku měla HTML kód validní.
Byl by někdo schopen mi kód upravit aby byl validní, bez chybek? Poté poslat na e-mail kt.kotrbova@seznam.cz nebo silverworlds@seznam.cz?
Jsem začínající "programátorka" a učím se HTML. Ráda bych proto již od začátku měla HTML kód validní.
Byl by někdo schopen mi kód upravit aby byl validní, bez chybek? Poté poslat na e-mail kt.kotrbova@seznam.cz nebo silverworlds@seznam.cz?
Jen jsem to proletěl validátorem, opravovat se mi to nechce, ani na to nemám čas.
Ale:
1) Vyhoď tag <html> je tam dvakrát
2) Doplň k meta tagům uzavirací lomítko:
<meta .... />
3) V URL adresách zaměň & za &
dělám stránky jako přípravu k maturitě a jejich dostupnost má být sice pro všechny, ale chtěl bych je i tak omezit heslem
převážně pro tvorbu používám HTML s prvky CSS a Javascript, prohledal jsem už spousty návodů jak tam to heslo vložit aby bylo funkční, ale nejde mi to nevím jestli jsem tak blbý :D že mi to nejde proto se chci zeptat když použiju HTML
<form action="">
Password: <input type="password" name="password" />
</form>
jak přesně dál s tímto případem v html?
heslo=prompt('Zadejte heslo');
spravneheslo="heslo";
if (heslo==spravneheslo)
{
window.location="zaheslovanastranka.htm";
}
else
{
window.location="spatneheslo.htm";
}
nebo s tímhle v javascript? a co je lepší?
prosím jestli mi to nevysvětlíte nějak abych to pochopil díky odpovědi posílejte prosím zde na můj mail
jantomecek92@gmail.com nebo na smisek.XXL@seznam.cz děkuji
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku