S tím Samsungem jsem chvíli pracoval a vypadalo to moc pěkně. iPad se mi taky moc líbí, kdybych uvažoval nad tabletem okolo 10 tisíc, tak vezmu iPad asi, jelikož bych tablet používal na takové ty multimediální věci, videa, filmy, fotky, internet, ... kde si myslím, že to má Apple vyřešené moc pěkně. U Androidu se mi zas třeba líbí, to nepřeberné množství aplikací (i když je to někdy na úkor kvality) a jejich cena. Třeba to, že se dá programovat na mobilu, to mi přijde fakt něco neskutečného. Zatím tablet nepořizuji, jeden čas jsem uvažoval o tom čínském s Androidem, ale to nemá cenu ... Chtěl jsem to pouze zkusit, jak se s tím bude pracovat atak, i když kolega ho má přes dva roky a krom toho, že mu odešla Wifi je plně funkční, ale už ho nechci, to jsou vyhozené peníze.
Hele, ale zase si to vezmi, kdyby jsi byl v pozici Applu, tak bys dělal to samé, chránil své produkty za každou cenu, jelikož každá malá věc jsou pro ně milióny $ ... Já za to Apple nehaním ani nechválím, ale přijde mi to v celku logické ...