Prosím o pomoc... jsem začátečník a ve škole jsme dostali za úkol naprogramovat něco jako stopky, jedná se o to, že uživatel zadá do aplikace nějaký čas a klikne na start, začne odpočítávání... a jak bude 10 sekund do konce,čísla se zvýrazní - zčervenají. Toť vše, ale nevím si s tím rady:/ Bohužel jsem si předmět programování zvolila jako povinný a teď už je pozdě...nicméně musím dostat zápočet..Byla bych vám moc vděčná, kdyby mi sem někdo hodil zdroják, googlila jsem ale nenašla jsem přesný návod nebo kody a já v tom nevidím vbc nic takže mi nepomuze ani nakopnout..:( Už jsem zoufalá.
Fórum › C / C++
Pls...odpočítávání(stopky) v C# Visual Studio 2010
no asi bude stacit tlacitko ktere spusti timer (nastaveny aby se spoustel kazdou vterinu)
a v obsluze timeru bude akorat nacteni toho casu z nejakaho textoveho pole, prevedeni na cislo, odecteni jednicky, prevedeni na text, vraceni do textoveho pole...
a samozrejme pokud bude vysledek 0 tak zmenit atribut barvy textu v textovem poli a zastavit timer at to zbytecne nevytezuje
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 83 hostů
Podobná vlákna
HELP,PLS VISUAL STUDIO — založil jana
Microsoft visual studio 2010 — založil Petr
Microsoft Visual Studio 2010 — založil lukas011
Visual Studio 2010 velikost — založil Doomista
Visual studio 2010 download — založil Daniel
Moderátoři diskuze