No tak se pochlubte jakýho že to doma krmíte tučňáka.
U mě je to myslím už z podpisu jasná věc..
Fórum › OS - GNU / Linux
Jaké máte distro??
Nekrmím, ale je to SUSE Linux 10.1.
To myky: a kdo mluvi o tom, že tady budu někomu něco vnucovat, tohle je téma, ktere si bere za ukol statisticky zjistit jaky kdo pouziva distro a nebudu zde rikat, ze gentoo je nejlepsi, kazdej ma to, co ma
A příště tu můžeme udělat průzkum, kdo jaky používá grafické rozhraní, webový prohlížeč apod. Takže se prosím trošku kroťte.
Jinak používám Mandrakelinux 10.2 alias Mandrivalinux 2005 Limited Edition na desktopu a na serveru Slackware 10.2. Jako live používám Slax.
Mám na jednom starém notebooku Debian. Ale už ho moc nekrmím. Na Vánoce bude nový disk a pak tučňáka zavřu pěkně do stolního PC. Asi to bude Ubuntu.
Doma na v?voj aplikace pro "bazarov?" po??ta?e pou??v?m XUbuntu (na pentiu 650MHz / 256MB RAM). Na hlavn?m dom?c?m m?m UBuntu. Je?t? p?ed m?s?cem jsem m?l FedoruCore na obou. Jako Live pou??v?m DSL. Ale t??ko soudit podle m?ho v?b?ru. Za??nal jsem s linuxem na j?d?e 0.9.x a tam je?t? distribuc? bylo m?lo - tak?e slackware. V?cem?n? bez inteligentn?ho bal??kov?n? - zlat? aptitude.
Já osobně mam na hadru Widle,ale když na linux tak Live SLAX a kUBUNTU
No tak to já frčím na Slackware 11 a před ním samozřejmě nižší verze. Už jsem dost přemýšlel o Gentoo, ale tolik času na to opravdu nemám. Jenom než jsem na pc nakopal base system, tak uteklo docela dost hodin, ale zase ten výsledek....Nicméně Slackware je pro mě už ohraný ale spolehlivý distro...
Fedora Core 6, Slax 5.1.8.1
Fedora, ale kdyby mi nespadla instalace Mandrivy, asi bych u ní zůstal. Jinak jsem se docela bavil u PuppyLinuxu. Na vyzkoušení je to geniální :)
paashi píše:#
# Fedora, ale kdyby mi nespadla instalace Mandrivy, asi bych u ní zůstal. Jinak jsem se docela bavil u PuppyLinuxu. Na vyzkoušení je to geniální :)
Kéž bych našel distro, který bych nemusel jen zkoušet.
Momentalne mam Kubuntu uz asi rok, ale planujem prechod bud na Gentoo, Slackware alebo Debian. Uvidim aka bude moja volba :)
Momentalne mam Kubuntu uz asi rok, ale planujem prechod bud na Gentoo, Slackware alebo Debian. Uvidim aka bude moja volba :)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Jaké distro by jste uživili na 250MB harddisku? — založil D1ce
Jake mate fobie — založil jadus.
Linux-distro — založil mathematicus
Jake ide na c++ ? — založil _cpp_begginer
Wx - jaké způsoby — založil pin2k