Čavec. Tak brouzdám a hledám nějaký kurz na zdokonalení pc, zaměřený asi na programování nebo něco takového. Nemáte někdo s nějakým takovým kurzem zkušenosti? Nebo je vůbec něco takového? Jsem z Brna, kdyby to bylo někde tady, tak by to bylo super.
Fórum › Vzdělání
Rekvalifikační kurz pc
#1 Patas7
Čau Paťas. No sice taky nevím úplně jaký kurz máš namysli, ale mrkni se tady na tu stránku, kde je spousta kurzů a třeba tam najdeš nějaký i pro tebe a blízko tebe. Já jsem tam taky našel právě kurz, který jsem nemohl nikde jinde najít.
jojo vpohodě, jestli ti to pomohlo, tak dobré. A našel si tam co jsi potřeboval? A co to teda vlastně je za kurz, co ty si chtěl ? Možná bych se taky mohl do nějakého takového kurzu pustit, stejně mám dost času, tak bych toho mohl plně využít, ale nevim no..nevim jestli na to nejsem moc línej uz :D
Zdra chlapi. No tak se dívám taky po nějakým kurzu, ale vůbec nevim kam kde ...je to děs !!
Ted se dívám na toho Ucednika a tam toho je teda fakt hafo. Tak snad tam najdu i to co chci já a někde tady poblíz. Díky za inspiraci. Bude mazec se zas učit :D
Ahoj, kurzů na PC je mnoho, to je podle mého ale už dávno "mrtvé". Prošel jsem tímto kurzem http://www.primakurzy.cz/…ikacni-kurzy a bonbička. Učitel Tě tam naučí strukuturu vyhledávačů, ppc reklamu a teď koukám, že už dělají i Heureku a Zboží. To já bohužel neměl :-(
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Kurz c++ 2 — založil Filip
Kurz — založil Radim Krsička
Kurz C++ — založil DeathHumanCZ
Kurz Delphi — založil Daniel Muška