Spusteni Mp3 – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Spusteni Mp3 – C / C++ – Fórum – Programujte.comSpusteni Mp3 – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Atheo+4
Stálý člen
1. 6. 2012   #1
-
0
-

Zdravim chtel bych si pustit song ze slozky zkousel jsem normalne 

system("start \"\" \"soubor.mp3\"");

coz funguje dobre.. jen bych se chtel zeptat "neslo by to udelat uplne na stejny princip ale aby se to nepoustelo pres start?" abych mohl treba ten song mit ulozenej ve stejny slozce jako program nebo program/music? nejlepe nejak optimalne aby tam nemuselo byt primo C:\Users\Nick aby to slo i na jinem PC nez na mem aby se to proste prehravalo .\music\soubor.mp3 predem diky

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.175.140.–
Reklama
Reklama
Doomista+1
Stálý člen
1. 6. 2012   #2
-
0
-

tak co se týče portability na jiné počítače používej jednoduše relativní odkazy místo absolutních

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.1.–
Na vše stačí iostream...
crazy
~ Moderátor
+10
Grafoman
1. 6. 2012   #3
-
0
-

#2 Doomista
celý ten příkaz "start cesta" nebude nikdy portabilní a relativní cesty to nezachráněj...

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.113.–
All you need is vision and time.
yaqwsx+9
Posthunter
2. 6. 2012   #4
-
0
-

Nevím, k čemut o má sloužit, ale příkazu system bych se pokud možno vyhýbal - zablokuje aplikaci dokud se spuštěný proces neukončí.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.37.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Doomista+1
Stálý člen
2. 6. 2012   #5
-
0
-

Přesně jak říká yaqwsx, zkus to přehrávat z vnitřku programu, na mp3 jsem na netu našel, že se hodí knihovna FMOD, kdyby sis vystačil jen s wav, tak by šlo i PlaySound z windows.h, u těch už relativní cesty fungují určitě

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.1.–
Na vše stačí iostream...
Atheo+4
Stálý člen
2. 6. 2012   #6
-
0
-

dik chlapy ale uz jsem to vyresil napsal jsem to s relativni cestou na adresar ktery musi byt prirazen u souboru a uz to slape.. ale uz jsem se zasekl zas u promenne u nazvu souboru v adresari http://programujte.com/…eho-souboru/  kdyztak se mrknete :) ocenim kazdou radu:)

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.175.140.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 135 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý