Lidi, sorry ze zase otviram nove tema ale, mam tu maly problem: tata mi zablokoval pocitac tak ze na vsechny ucty na windows dal heslo a ja se tak nemuzu dostat na muj vlastni pocitac, muj tata umi u windows taky u uctu heslo smazat, ale ja ne. pls poradte mi nekdo jak se dostat na MUJ pocitac thx
Ps: tohle sem narychlo napsal u kamose, thx
Fórum › Offtopic
Help pls
to si určitě zlobil co? :ms_0022:
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
Labe píše:#
# Lidi, sorry ze zase otviram nove tema ale, mam tu maly problem: tata mi zablokoval pocitac tak ze na vsechny ucty na windows dal heslo a ja se tak nemuzu dostat na muj vlastni pocitac, muj tata umi u windows taky u uctu heslo smazat, ale ja ne. pls poradte mi nekdo jak se dostat na MUJ pocitac thx#
#Ps: tohle sem narychlo napsal u kamose, thx#
#
způsob neznám a taky by mne to zajímalo!!
Můj bratr měl s mým otcem podobný problém.
Vyřešil ho tak, že jakmile ho taťka na chvilku na PC pustil, tak si na internetu našel program, který mu heslo k tomu účtu zjistil. No a pak si tam prostě dal svoje heslo.
V xpecka se da vlezt do nouzoveho a tam nejak aktivovat ucet Guest (pouze pokud je deaktivovany). Takhle to resil kamarad. Pak ho staci jen zase deaktivovat a nikdo nic nepozna.
rozhlédni se na na netu, určitě něco najdeš. Doporučuju sehnat nějakej Hash decoder a s ním rozlousknout zahashovaná hesla. Nebo zkus tátovi na oplátku zaheslovat bios :ms_0002:
nebo si stahnout takovou mlaou linuxovou distribuci, a nabootovat a ono to vymaže vsechny hesla, ale pak každy pozna že si tam byl
Nebo si stáhnout LiveCD linuxu, nabootovat a dělat v tom. Pokud tě nikdo neuvidí, tak nic nepozná
To Manq: jakou? to by mě samotného zajímalo.
Můj oblíbený fígl: http://www.hak5.org/forums/viewtopic.php?t=2504&start=0
?
sry, ale to sem nepochopil, anglicky trochu umim ale ten progr. jazyk ne, asi pujdu skouset vsechny t?tova CD a nebo si vlastnorucne udel?m brutal force... A B C D E... AA AB AC AD.... BA BB BC BD.............. Nebo pockam az si budou myslet ze sem trochu 'uk?znen?'.... ?:ms_0795:?meneltharion píše:#
# M?j obl?ben? f?gl: http://www.hak5.org/forums/viewtopic.php?t=2504&start=0
??jo, to sem trochu nestastne napsal, myslel sem to tak ze muj táta obesel moje heslo na windows pomocí CD, zrovna sem ale zjistil ze to neni pravda ale jenom blafoval :ms_0892: , jednou sem videl jak tam má takovou cernou obrazovku, ale jako normálni windows s podivným rozlisením a v kazdy rohu bylo napsáno neco jako 'nouzový rezim` ... A 100pro nezmáckl pri spoustení delete, tam mam taky heslo... To Jumbo: Nemohl by ses pls pls zeptat bráchy co si stáhnul? thx.
Btw, ted me ale napadnul super nápad, nekde jinde na tmto fóru sem si precetl o hardware keyloggers www.keelog.com/index.html a ted jenom ríct tátovi: hele, si jenom vytisknu ten referát kterej sem si na informatice napsal a poslal si ho se mailem.... :ms_0365:
no, nechci tv?ho t?tu p?ece?ovat, ale tak blbej asi nebude. Skou?el ses dostat do nouzov?ho re?imu? (v momet?, kdy bios za?ne spo?t?t OS zm??kni F8 a vyber z nab?dky) Jak ti to valstn? zahesloval, kdy? si tam m?l svoje heslo. Pokud m?? heslo k biosu, m??e? nav?c skusit PC zablokovat (zm?nit bootovac? disk nap?.) a pak s t?tou uzav??t dohodu :ms_0002:
Říkal, že to našel na: http://www.stahuj.cz/utility_a_ostatni/bezpecnost/prace_s_hesly/
Už neví, jak se to jmenovalo.
jj, thx to sem chtel vedet, tady to urcite zm?cknul, ale on mi kua nechce rict jek to dok?zal...RobinHood píše:#
# no, nechci tv?ho t?tu p?ece?ovat, ale tak blbej asi nebude. Skou?el ses dostat do nouzov?ho re?imu? (v momet?, kdy bios za?ne spo?t?t OS zm??kni F8 a vyber z nab?dky) Jak ti to valstn? zahesloval, kdy? si tam m?l svoje heslo. Pokud m?? heslo k biosu, m??e? nav?c skusit PC zablokovat (zm?nit bootovac? disk nap?.) a pak s t?tou uzav??t dohodu :ms_0002:
To labe: dokázal co? Ten nouzovej režim?
Proste to urob takto: Daj sa do n?dzov?ho re?imu (F8 pri zap?nan? PC) a spusti si profil Administr?tor (ten sa ti zobraz? iba v n?dzovom re?ime, pri norm?lnom spusten? tam nieje) potom u? len sta?? da? Ovl?dac? panel / Pou??vate?sk? kont? - vybra? ten zaheslovan? a da? Odstr?ni? heslo. Osobne som to sk??al a ?lo to bez probl?mov. D?fam ?e ti to pom??e.
No já jsem jednou při mé šikovnosti zapomněl heslo do Win :D, a tak jsem si jednoduše nabootoval Slax Linux (LiveCD má asi 200 MB, takže se vleze na 8cm miniCD - http://www.slax.cz) a tam jsem podle jakéhosi návodu na netu objevil to heslo. Mohl jsem ho buďto smazat, nebo si ho nechat vypsat. Ten návod teď nevím, kde je. Zkusím ještě pohledat. Google to určitě najde ;)
Ještě k http://www.hak5.org/forums/viewtopic.php?t=2504&start=0
Hned na začátku druhě stránky je odkaz na stažení zkompilované verze "falešného" souboru utilman.exehttp://www.hak5.org/forums/viewtopic.php?t=2504&start=0.
Sám jsem to zkoušel. Jo a s NTFS v DOSu ti pomůže toto: http://www.freewarefiles.com/program_9_90_11100.html
ja som v such. nasi ani len netusia co je to bios a mam mandrivu 2007
CommanderZ píše:#
# V xpecka se da vlezt do nouzoveho a tam nejak aktivovat ucet Guest (pouze pokud je deaktivovany). Takhle to resil kamarad. Pak ho staci jen zase deaktivovat a nikdo nic nepozna.
Do nouzku se bez hesla taky nedostane?!!
Lukáš Chadraba píše:#
##CommanderZ píše:#
# V xpecka se da vlezt do nouzoveho a tam nejak aktivovat ucet Guest (pouze pokud je deaktivovany). Takhle to resil kamarad. Pak ho staci jen zase deaktivovat a nikdo nic nepozna.
##
#Do nouzáku se bez hesla taky nedostane?!!
Do nouzového režimu sa dostane? V pohodě. Iba ak by si mal zaheslovaný disk, vtedy už nie.
To dispool: Ano, ale bez hesla se nanaloguje?.
To dispool: Nesouhlasím. Při instalaci WIN se volí jako heslo admina a pokud tam je, tak se bez něj neobejdeš. A ne každej taky používá původní obrazovku.
dispool píše:#
# To RobinHood: Mam to odsk??an?. V pohode sa naloguje? do profilu "Administr?tor" (to je ten ktor? sa ti zobraz? len v n?dzovom re?ime a nie pri norm?lnom spusten?.) o tom profile m?lokto vie ?e tam je, tak?e ani na? heslo nieje.
To je blbost si m?l prost? ?t?st? ?e p?i instalaci win sis tam heslo nezadal. Jinak na Administr?tora se dostane? i kdy? norm?ln? spou?t?? win. Kdy? ti nab?dne na jak? ??et se chce? p?ihl?sit tak mysl?m ?e 2x ctrl+alt+del a zobraz? se ti tam i Administr?tor. Pokud ho m?? ale zaheslovan? tak ti ani Nouzov? re?im nepom??e proto?e se jednodu?e do n?j nedostane? kdy? nezn?? heslo.
Host hesla i Admin heslo se daj hacknou. Jsou na to spec utility ale je to drba?ka jak prase osobn? bycht nikomu nedoporu?oval m??e to b?t i docela nebezpe?n?. V?m o p??padech kdy byl n?kdo tak ?ikovnej ?e se potom do syst?mu nedostal vůbec a musel p?es m?j Pc p?ekop?rov?vat data a pak form?tovat disk.
Labe: Je mi l?to ale asi bude? muset za??t sekat dobrotu :)
Jak se liší Windows a Tamagoči? Windows chcípnou, i když se o ně staráte.
Viete ako spoznáte závislosť na internete? Keď narazíte autom do zvodidiel, a prvé čo hľadáte je back.
C:\WINDOWS\system32\config\.... v nem se nachazi soubor SAM, ve kterem jsou ulozena vsechna hesla a ktery se da take jednoduse smazat (live distibuce linuxu nebo neceho takoveho...)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
C# , Help pls.. — založil Morf
PLS HELP !!! — založil leon
C# help pls.. — založil Morf
Moderátoři diskuze