Tak dlouho jsem přeinstalovával Windouzy až jsem si smazal kompletní obsah obou disků. Kua ještě že jsem před tím zazálohoval disk, na kterým byla veškerá moje programátorská snaha. Kua to je ale pech. Já se prostě musim vyblejt na tomhle fóru nebo se z toho nevzpamatuju. :ms_0155::ms_0155::ms_0155:
Fórum › Offtopic
Tak dlouho jsem...
Uprimnou soustrast, taky se mi to stalo :ms_0073:
Decide píše:#
# sry,nic proti tobě,ale je to vlastně tvoje viny :-D
Když ti format C: preformatuje disk z FAT32 na NTFS a Přejmenuje ho na E:, a potom si instalacka winu mysli ze je tam OS/2 a neda ti jinou moznost nez to smaznout a jeste se pritom kousne, a dalsi nova instalce ti vnuti že disky jsou prazdny a v neznamym formatu. Pak nezbývá než je nechat kompletně přeformátovat. A je po datech.... ende schlus.... na nějaké recovery utility uz nemam nervy... Ale zase to ma tu vyhodu že budu mít čistou novou instlaci a spoustu místa na discích ke zneužití :) Já jak se říká všechno špatné je k něčemu dobré :)
Edit: Mimoto nikde nepopírám, že to nebyla moje chyba :)
Něco podobného se mi nejspíš i za chvíli stane :ms_0001: Ale já budu mít zálohy :ms_0010:
# Jo, kdyby jste pou??vali Linuxi a ne n?jakej Micro?rot, tak nem?te takov?to probl?my ;-)
To je ale chytrej n?zor (netvrd?m, ?e to co p??e? nen? pravda). ?:ms_0007:?Ten podnik nezn?m - co je za??
M? se to st?t nem??e. J? si toti? v?dy po ur?it? dob? zlikviduju syst?m a pak u? mi nezb?v? nic jin?ho ne? to naform?tovat (te? m? to ?ek? asi za t?den, proto?e te? u? je pr?ce s PC sp?? utrpen? a tak tr?v?m hodn? ?asu ve Vist?).
# Jo, kdyby jste používali Linuxi a ne nějakej Microšrot, tak nemáte takovéto problémy ;-)
Já o Linuxu už několikrát uvažoval, ale protože Wokna potřebuju, zase jsem několikrát svoje úvahy hodil za hlavu. A provozovat paralelně dva systémy se mi nehce...
To josi.ow: Já sem na tom podobně,protože v linuxu jsem nesehnal prgramy, které jsou pro mojí práci nezbytné.
Hmm tohle je dobré, ale když si to zálohuješ, přeformátuješ disk a pak CD se zálohou prostě nenejdeě? To se stalo mě se skoro dodělanou verzí Kasemu, něco jako ICQ. Taky nepotěší, ale co život jde dál.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Proč porovnávání elementu z arraye trvá tak dlouho? — založil Dave_F
Proč porovnávání elementu z arraye trvá tak dlouho? — založil Dave_F
Jak dlouho? — založil hell present
Dlouho trvající operace autoloaderu — založil Facedown
Metoda pro pouštění dlouho běžících procesů — založil Meph