zdravim vedel by mi niekto pomoct s jednym problemom? zadanie znie:
Implementujte jednoduch? interpreter pr?kazov ktor? bude ma? nasleduj?ce vlastnosti:
pr?kaz na v?pis obsahu adres?ra ? vlastn? implement?cia, nie pomocou pr?kazu ls (bonus za rekurz?vny v?pis podadres?rov)
v?pis obsahu s?boru (cat)
h?adanie v?skytu vzorky a v?pis riadkov ktor? ju obsahuj? (grep)
ur?enie po?tu riadkov, slov a znakov (wc)
pr?ca so s?bormi ? kop?rovanie (cp), presun (mv) a mazanie s?boru (rm)
pr?kazy na pr?cu s adres?rmi ? cd, pwd
spojenie dvoch procesov pomocou r?ry
presmerovanie vstupu a v?stupu (>, >>, <)
sp???anie procesov (bonus za sp???anie na pozad?)
ukon?enie pr?ce
Ak nie je zadan? ako argument s?bor, pr?kazy by mali pracova? so ?tandardn?m vstupom.
je to v podstate spravit taky mali unix v C-ecku ktory po zadani prislusnych prikazov vykona prislusnu operaciu. no a ja by som chel pomoct s tym ze ake prikazi mam pouzit v C-ecku aby mi to fungovalo popripade kde by sa dali najst pretoze som zatial nenatrafil na systemove prikazy ktore by som mohol pre tento priklad pouzit, alebo ak ste zdatny mohli by ste napisat zdrojak na nejaky prikaz, wm poslem
dik
Fórum › C / C++
Pomoc s ulohou v C
To newo: Mno, zadani je to pekne, to se musi nechat, takze hoden stesti. Osobne s tim zadne zkusenosti nemam, ale mam jednu otazku. Prikazy, ktere maji jit pouzit v tom interpretu maji byt, jako vsude jinde, samostane spustitelne soubory nebo se muze jednat o podprogramy toho interpreta?
To newo: Odpovedi jsem se nedockal, ale kdyz to maji byt procesy, tak soudim, ze se jedna o aplikace spoustene interpretem. Pak by mozna slo pro volani pouzivat fci system a chyby simulovat pres nastaveni errno. Ale je to prasecina. Pokud je to jinak, tak mne, prosim, vyved z omylu.
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 28 hostů
Podobná vlákna
Pomoc s úlohou — založil Kárl
Pomoc s ulohou... — založil pra3tor
Pomoc s matematickou ulohou — založil Kadla
Hledam pomoc s jednou neresitelnou ulohou:( — založil Athlon
Pomoc se soutezni ulohou - na PC normalne, ale na webovem rozhrani s… — založil power1000
Moderátoři diskuze