Ahpj,
nemám moc zkušeností s PHP,
hledam nějaký redakční systém který je zdrama
jako např.PHP RS,PHP NUKE apod.Byl bych rád kdybyste
mi napsali odkazi a ja bych si je odzkoušel který by mi vyhovoval :).
Ještě by mě zajímalo na jakým systému běží programujte.com
Fórum › PHP
Redakční sytém
Tak Programujte běží právě na phpRS (www.phprs.cz). To PHPNuke bych příliš nedoporučoval - je takové moc obrovské a nevyužitelné. Zkus ale oblíbenou Joomlu! (www.joomla.cz). Ale nejlepší je asi to phpRS.
no k té Joomle,vypadá dobře,akorat nevim jak to mam hodit na web,našel jsme na stránkách návod ale to je na nahození na local(ve svim pc jestli se dobre vyjadrim) a jinak vubec nevim co stáhnou a nějaký članek sem nenašel s nastavením apod jako to je u phpRS nějaká dokumentace.
Nem? Joomla n?hodou dokonce instala?ku? Tak to sta?? naistalit a pou??vat, a pokud se p?ecijen vyskytnou probl?my, tak je to ur?it? vyp??e a strejda Google nebo port?l Joomly by si st?m m?l poradit. Jinak nevím jestli to fr?? i na zdej??ch freehostinz?ch, ale za vyzkou?en? to stoj
To D1ce:jj podle toho stručnýho návodu jsme to naistaloval jen na localhost a zatim spokojenost moc se mi to libí,ale mám problém s instalací CZ jazyka a nevím jak to mam nahodit na web třeba webzdarma atd když se me to dotáže, že mam vložit databžzi atd a nikde jsme na to navod nenašel
jakej je nejlepsi hosting(free) u nás kde by to jelo v pohodě? mam zkušenost s webzdarma, když jsem dříve instaloval php nuke tak sem nemohl na php my sql asi hodiny z důvodu že jsem se moc přihlašoval nebo nějak měnil svoji databázi
To Michalek: no neviem, ja na Slovensku teraz používam www.php5.sk. Má to sice len děkych 20 MB ale podporu mysql. Zdá sa mi že je aj www.php5.cz
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Jak udělat plugin sytem — založil Slim12
Redakční systém — založil mates
Redakční systém — založil API
Redakční systémy — založil minarth
Redakční systém k prodávání — založil baryman