Ahojte potreboval by som nejaky jednoduchsi program na tvorbu v C++.Poradte :)
Fórum › C / C++
Program na tvorenie C++
ide je integrovane vyvojove prostredie ;)
#5 TheOndrap
Určitě záleží na jednotlivci :) ale hlavně nepochopila sem pořádně otázku. Ale jestli je to myšleno tak jako pouze tvořít projekty. Tak asi MSV. Ale chtěla sem jen poradit, Já taky začínám a jak bylo řečeno DevC++ je na menší projekty :)
Rozhodně ráda se též přiučím.
Použijvej to ,co ti vyhovuje.. klidně i VIM... já doporučim VisualStudio, má kvalitní debuger a je ideální jak pro menší i velký projekty
Já nevím, jestli jsem jediný na tomto fóru, kdo chápe dotaz tazatele trochu jinak - dle mě se neptal na vývojové prostředí, ale na nějaký nápad, jaký program má v rámci cvičení v C++ napsat. Vyveďte mě kdyžtak z omylu.
#13 yaqwsx
sme programatori... mel by se naucit vyjadrit myslenku explicitne... kazdopadne podle titulku pravdu nemas, podle textu je to diskutabilni... da se to vzit jak z jednoho tak z druheho uhlu a budes mit pravdu tak jak tak
EDIT: resp v titulku chce vytvorit vlastni C++ :D
#14 KIIV
Ano, titulek je úplně mimo. Na jednu stranu by se programátor měl umět vyjadřovat explicitně, zase nadruhou musí umět poozumnět často nesmylům a zmatkům v požadavcích zákazníka ;) A tohle téma je takové pěkné cvičení.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Tvorenie "poradovníka" — založil yterbium
Program, ktory otvori iny program — založil Nummi
Moderátoři diskuze