Možná změna, aktualizace, nastavení serveru. Zkontroluj, zda-li se nezměnila cesta k těmto souborům nebo jestli se tvým zásahem nezměnila struktura adresáře. Dále zkontroluj také <? a <?php a případně to oprav. Z ničeho nic ti tohle nevyhodí.
Jsi si jisty, ze ten includovany soubor je skutecne soubor? Protoze hlaska by mela vypadat takhle:
Include: Unable to access /var/www/../neco.php
Kdezto ty mas misto cesty k souboru, ktery nemuze byt includovan cislo. Zkus si pred includnutim hodit nazev toho souboru do promenne a vypis ji, at mas jistotu, ze je cesta spravna.
Pak by ses mohl mrknout na pristupova prava k souboru a k adresari, kde se soubor nachazi.
#10CZechBoY
Tak pokud mas nastavenou kontrolu tak, jak pises, tak se ti neoveri, jetsli cilovy soubor existuje. Neznam tvou uroven PHP, proto pokud mas nasledujici jednoduchou kontrolu, pak se omlouvam, ale mrkni na tohle:
Mas web hostovany na hostingu, nebo to mas na lokalu, nebo nejaky VPS? Jesli Mas hosting, asi te nepusti do /var. Proste chyba bude v odkazu na ten soubor. Zkus pouzit relativni adresu typu ../slozka/neco.php
Ta kontrola je napsana dobre, nedopatrenim jsem v poslednim prispevku umazal kousek textu, tak moc nedava smysl.
#18null_while
vy**l jsem se na to, reinstaloval apache, jel na defaultní nastavení php i apache a v pohodě, pak jsem tam nastavil úplně stejný nastavení (zpátky nakopíroval původní konfiguráky) a jelo to taky
Taky se mi stalo, že jsem jednou musel udělat celkový reinstal serveru. Bohužel jsem zapomněl na zálohu druhé databáze, ale tomu ses očividně vyhnul. :-D
Škoda, že se na to nepřišlo. Mohla to být zkušenost pro další, možnost pro příště někoho nasměrovat na tento problém. Cca před rokem se mi stal problém při includaci - nešlo se mi spojit se souborem, který měl jasně danou cestu a já ji měl správně zadanou. Dokonce se nevypsal ani v adresáři, když jsem ho pomocí funkce vypisoval. Vyřešilo se to přepsáním tehdy zastaralého <,? na <?php - což by nemělo mít vliv samozřejmě.
#22null_while
pokud jsi měl open_short_tag vyplej tak je jasný že to nešlo - místo toho by to mělo vypsat jako čistý text (taky jsem to zažil teď při nahození na VPS :D )
mě ten file_get_contents vypsat obsah souboru, ale v tom souboru musela bejt PHP chyba (parse), jinak by to includovalo - display_errors jsem měl totiž na off