PHP Smazat záznam z MySQL + dialog – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

PHP Smazat záznam z MySQL + dialog – PHP – Fórum – Programujte.comPHP Smazat záznam z MySQL + dialog – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Jajty
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
23. 8. 2012   #1
-
0
-

Zdravím,
mám administracni stranku na webu (*.php), pres kterou pridávám nové záznamy.
Mám tam zobrazeny všechny záznamy, které jsou v databázi. Potřeboval bych ke kazdemu zaznamu pridat tlacitko, čím bych mohl daný záznam smazat.
Poraďte prosím, už se v tom hrabu 14dní, všude to hledám a nikde to nemůžu najít.
Jedná se mi o zdrojové kody. Nemusí to byt nijak ošetřeno. Jen když kliknu na tlačítko SMAZAT, tak se mě to zeptá - "Opravdu chcete daný záznam smazat?" Já to potvrdím a smázne se.
Struktura databáze: sloupce - id (generuje jedinecne cisla u kazdeho zaznamu)

Poraďte prosím, díky moc

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.251.245.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
23. 8. 2012   #2
-
0
-

14dni? Proc ti nestaci udelat odkaz na potvrzovaci stranku...  kdyz zmacknes ne tak te to posle zase zpet na predchozi a pokud ano tak na "mazaci" ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Jajty
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
23. 8. 2012   #3
-
0
-

Chtěl bych to do toho indexu přímo...

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.251.245.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
23. 8. 2012   #4
-
0
-

tak javascript dialog (nebo ajax a udelat si klidne vlastni dialog) a tak dale

krom toho ze stejne by to chtelo i ten nescriptovej pristup - hodne lidi zakazuje treba javascript

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Jajty
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
23. 8. 2012   #5
-
0
-

#4 KIIV
A prosím Vás neporadil by si mi s kódem?

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.251.245.–
Jajty
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
23. 8. 2012   #6
-
0
-

Mám v plánu použít toto: http://simplemodal.plasm.it/

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.251.245.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
23. 8. 2012   #7
-
0
-

to bych to musel zase nastudovat ... a lepsi bude, kdyz se to naucis ty

hledej:   javascript confirm dialog, javascript history back, javascript location, javascript navigate to url

melo by to byt vse co potrebujes (mozna jeste jak si udelat vlastni funkci v javascriptu a predat ji to ID pri kliknuti na odkaz nebo pseudo odkaz)

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
23. 8. 2012   #8
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 109.238.43.–
Paja2
~ Moderátor
+2
Věrný člen
13. 9. 2012   #9
-
+1
-
Zajímavé

#1 Jajty

stačí napsat odkaz v tomto tvaru

<a href="mazaciStranka.php" onclick="return confirm('Opravdu chcete záznam smazat ?')">Smazat</a>
Nahlásit jako SPAM
IP: 178.20.137.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

Podobná vlákna

PHP záznam v cyklu — založil Aricak

PHP + Mysql — založil marzelo

MySQL a PHP... — založil Anonymní uživatel

Php a mysql — založil janik366

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý