Ahoj,
potřeboval bych nějakým způsobem do svého e-shopu získávat data o stavu zásilek u České pošty , důležitá je pro mě pouze hodnota jestli už byla zásilka doručena. Uměl by si s tím někdo poradit?
Díky za rady Miloš
Ahoj,
potřeboval bych nějakým způsobem do svého e-shopu získávat data o stavu zásilek u České pošty , důležitá je pro mě pouze hodnota jestli už byla zásilka doručena. Uměl by si s tím někdo poradit?
Díky za rady Miloš
Samozřejmě ... toto vím .... já bych právě potřeboval abych měl script a podle těchto čísel zásilek které mám přiřazené k objednávkám na jedno kliknutí zjistil jestli už byly doručeny nebo ne. U dobírek se mi dost často stávalo, že si je zákazníci nevybírali a vracely se mi zpět, nyní stačí když např po 5 dnech není vyzvednutá poslat SMS o uložené zásilce a vyzvednutí je skoro 100%.
To by bylo super .... používám prestashop, stačilo by mi kdyby jsi mi vytvořil základ tj. dotazovací script na stránky České pošty a pak návratové hodnoty bych si už sám začlenil do presty.
Kdyby pošta měla nějaké API tak bych si s tím poradil i sám, ale takto vůbec nevím jak data získat.
Samozřejmě se můžeme domluvit na odměně ;)
#5 Milousek
Stačí ti to takto http://studenti.hetsmek.net/zakazka/zakazka1/posta.php ?
Zdravím jak jste to prosím vyřešili u české pošty v Prestashopu? Prosím info nebo pomoc děkuji
Dobrý den,
mám jedno řešení pro načítání stavů zásilek, ale jedná se o neplnohodnotné řešení. Nyní se snažím s Českou poštou vykomunikovat napojení přes API, ale bohužel k tomu přistupují pro zákazníky dost složitou cestou (podepisování dodatečné smlouvy, následné instalování cetrifikátů a kdo ví co ještě), zatím jsem v počátcích komunikace s nimi, poté se budu snažit vytvořit přímé napojení pro Prestashop s možností zadávání zásilek přímo ze shopu s možností tisku štítků i sledování zásilek. Česká pošta má na vše tým lidí a zatím mne nepřesvědčili o svých kvalitách, já budu na vše sám, uvidím jak dlouho se tímto budu muset potýkat, sledujte na mých stránkách http://presta-modul.shopmk.cz zda je modul k dispozici nebo mne můžete oslovit za cca 2 měsíce na mém mailu uvedeném na stránkách
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku