Dobrý den,
chci se zeptat jak lze vytvořit proměnnou, která by šla použít ve všech souborech, které jsou připojeny pomocí include (require, nebo jinou technikou). Například Nette používá "služby" v neonu.
Dobrý den,
chci se zeptat jak lze vytvořit proměnnou, která by šla použít ve všech souborech, které jsou připojeny pomocí include (require, nebo jinou technikou). Například Nette používá "služby" v neonu.
#2 CZechBoY
Asi jsme si špatně rozumněli. Potřebuji podobnou funkci jako $_SESSION, ale při zavření "tabu" se proměnná zruší. Například mám konfigurační soubor. Kdybych to měl v Session, musel byl stránku načíst dvakrát, aby se údaje do proměnných uložili. Takže je potřebuju do proměnných uložit předtím, než se načte stránka.
Jak říkám, nejlepším příkladem je asi Neon v Nette.
#3 Yohaku
chceš něco uložit bez načtení skriptu? ehm to asi nepude :D
já Neon neznám, jenom vim že to je koncovka konfiguračních souborů v Nette :D
uložit něco před zavřením tabu můžeš, třeba při načtení stránky, kliknutí, rolování, zmáčknutí, ... přes JS(AJAX)
Myslím, že nejlepší bude, když popíšeš (nějak více pochopitelně) co máš v plánu udělat.
Absolutně netuším, na co se ptáš. Také by přišla vhod informace zda používáš nějaký Framework či základní php. Zkrátka to chce víc podkladů.
#5 ench
PHP rozumím, framework nepoužívám. Snažím se udělat konfigurační soubor, ale když to mám v Sessions, a otevřu danou stránku, konfigurace se ještě nenačetla do proměnných, takže se musí obnovit stránka. Už chápete?
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku