Dobrý den.Nevíte někdo jak nainstalovat knihovnu Boost pro Dev-C++. Našel sem jsem jenom návod na instalaci pro Visual studio. Předem díky za odpověď.
Fórum › C / C++
Dev-C++ Boost
Máš recht, lepší je se zásadově držet předsudků a ztrácet čas s mrtvolou (i když jsem koukal, že se někdo pokouší oživit mrtvolu) než mít funkční IDE i s knihovnou. Věřím, že ve svém urputném boji vytrváš a přeji ti, aby se ti to nakonec podařilo :).
#4 liborb
Programuju v tom o mi vyhovuje, zkoušel jsem ještě Code::blocks, ten neni špatnej. Ale ve VS sem jednou dělal projekt a už nechci nikdy víc, aspoň ne s vybavením který mam k dispozici. Dev-Cpp mi ze všech IDE co sem zkoušel vyhovuje nejvíc.
Však já ti ho neberu, programuj si třeba v Notepadu :). Podle vkusu každého soudruha. Problém je v tom, že ti s Dev-C++ něco nejde a třeba s VS by ti to možná už šlo (to horší železo je samozřejmě problém, ale zkoušel si třeba verzi VS2008?). Z mého pohledu mrháš časem, ale to je samozřejmě tvoje věc.
Takže abychom se dostali k řešení tvého problému ... co jsi zkoušel, co našel google a nejde to? Co na tom nejde? Jak se to projevuje? Protože jinak lepší odpověď než strejdu googla nedostaneš :)
#6 liborb
Z toho co jsem našel jsem pochopil že by mělo stačit knohovnu nainstalovat (přičemž se to instaluje do adresářé ve kterym se momentálně nacházim) a pak nalinkovat. Bouhužel nemám páru co mám linkovat. Navíc mi přijde divný tu knihovnu mít naistalovanou kdesi, když její hlavičkový soubory by měly bejt ve výchozim adresáři pro hlavičkový soubory danýho kompilátoru.
Na tom není nic divného, stačí nastavit další adresář, kde kompilátor soubory hledá a je to. To je naprosto běžná věc.
A co linkovat? No ... lib-ky, ne?
Ale tohle všechno by ses od strejdy googla dozvěděl taky. Zkusíme to jinak ... určitě si zkoušel nějaký jednoduchý příklad ... na čem se to zadrhlo? Jaké to psalo chyby? Co ti našel google, když si ty chyby do něj zadal? A proč ti to nepomohlo?
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
CMake a Boost knihovna — založil richard.zavodny
Alternativa k boost::thread — založil metthal
Boost::regex nejde slinkovat — založil H4wk.cz
Boost Regular expression licence — založil Honza
BOOST - pohodlnejsia a lepsia praca s textom — založil sn3d