Zdravim. Hledám práci jako programátor počítačových aplikací, bohužel se mi nedaří stále sehnat job. Chci se zeptat, jak jste scháneli vy. Mě napadlo to vyzkoušet přes agenturu, ale s tím nemám absolutně žádné zkušenosti. Jsem z Brna, tak kdyby někdo měl nějaké rady, rád uvítám.
Fórum › Funkcionální programování
Programátoři počítačových aplikací
Jo jo díky, Asi mají stránky normálně www.acjobs.cz je to ono ?
Zajdu si tam. Díky za radu, doporučení, snad mi práci pomohou sehnat.
Tak jsm se zeptal, a je to normálně www.acjobs.cz
Tak snad pomohou i tobě sehnat nějaké dobré místo
Tak super. To jsem rád, určitě se se objeví i něco pro tebe. Včera mi právě volal kamarád, jestli o nějaké práci nevim, že ho z ničeho nic propustili. Tak jsem mu taky doporučil tudle agenturu. Tak uvidíme. Dneska je to vážně bída s prací. Hrozná doba.
#11 sputnikone
Hrozna doba asi mysli to, ze sou vsude obsahle vstupni testiky a pohovory. Nicmene pokud clovek umi programovat, tak to neni sebemensi problem - i bez toho, aby se na to vubec predem podival. Akorat amateri s tim budou mit docela problem - hned se pozna jestli umi ci neumi resit problemy (cemuz soucasny skolstvi vubec nepomaha).
No já myslím, ze tu práci kterou hledám zvládám dobře, pracoval jsem 5 let v jedné firmě, bohužel zkrachovala. Ale všude je to jiné, to je pravda. Z těcho pohovorů mám strach. A to asi taky není asi dobře, ale tak snad uvidí, že něo umím.
#8 Lubos
Na Advantage Consulting bych si dal pozor, je to docela neprofesionalni agentura. Hlavne ty zenske, co tam jsou nevi o programovani a IT vubec nic, jen poslou tvuj zivotopis do firem i bez tveho vedomi. Tahle zkusenost mi stacila, 1x a vice uz radeji ne!
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Hledáme PROGRAMÁTORA POČÍTAČOVÝCH HER - Praha - C++, OO design — založil Jan_Vošahlík_Bohemia_Inte
Mindware Studios hledá C/C++ programátora pro tvorbu počítačových her — založil Mindware Studios
Programatori v C# piste — založil Charlie
Programátoři hledající změnu — založil Vlado Colorbee
Programátoři a grafici do hry — založil Janko