Čau. Potřeboval bych vytvořit jednostměrný spojový seznam v Pascalu. Aby uměl inicializovat prazdny seznam, vlozit prvek na zacatek seznamu, na konec seznamu, pred prvek na kterem mam ukazatel za prvek na kterém mam ukazatel, smazat prevek vypsat seznam a seřadit seznam. Potřeboval bych to uplně celé udělat. Byl by tu někdo tak hodný aby mi to udělal? Potřeboval bych to co nějrychleji.
Fórum › Pascal
Žádost o pomoc v Pascalu.
#1 Mot
Čau, taky jsem lenoch a spoustu věcí odkládám a dodělávám je za pět minut dvanáct.
Nikdy mně ale ani nenapadlo, že bych po někom mohl chtít, aby mou práci udělal za mě.
Můžeš mi prosímtě napsat důvody, které tě k něčemu takovému vedou? Jen abych se zoirentoval, kam ten svět dospěl...
#2 JoDiK
tak ja sem si na vejsce vcelku i vydelal delanim ukolu ...
ale jak sem se na cas stal ucitelem, zjistil sem ze to chce spis lidi dokopat aby to zvladli sami - poradit ano, ale nic za ne pokud mozno nedelat
jen je cim dal vic lidi co vylezou ze skol a neumi absolutne nic resit... dat pred ne trojclenku, tak se zacnou vymlouvat jak sou to tupy ****, co matiku absolutne nechapou... :) --- proste jen nechtej a nikdo je k tomu nejakym zpusobem neprinutil
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Žádost o pomoc s webem — založil BloodRings
Zadost o pomoc (H8S) — založil Maikee
GNU-Linux - žádost o pomoc — založil yakeshek
Dalsi zadost o pomoc (H8S) — založil Maikee
Žádost o pomoc s alokací paměti dynamické matice — založil FaraonX