#17 martin.knotek
Asi máte pravdu že to mám silně idealizované, opravdu jsem ještě nikdy nepracoval ve firmě jako firmě :o)
Ano, freelancing super věc, člověk je využit na 100% když je práce pracuje, když není dělá něco jiného. Nesrovnatelně efektivnější. Zmiňovaný google bylo spíš jako, ah ou.. tak trochu cool.. ale třeba Clevis, jako super myšlenka, funguje to, mají super nastavený systém a mají neskutečně našlápnuto. A to že to funguje je jenom o lidech, o lidech co jsou zodpovědní, mají nějakou sebereflexi, jsou spolehliví a mají stejnou krevní skupinu. To je sice firma která nedělá App bankomatů: http://goo.gl/aagpL :o)
Jinak tady narážíme na to, že každý jsme v jiném odvětví IT. Já dělám weby, miluji tuhle komunitu, ty lidi, naše IT celebrity: Hulán, Kaluža, Grudl, vy děláte právě ty korporátní řešení, aplikace pro banky atd. vaše cílovka bude spíš na builder.cz
Jinak už narážíme na 2 problémy, různé smýšlení o tom co je správný směr a různé odvětví IT.
Vaše knížka pro mě není určená ale asi si jí koupím a přečtu jenom proto že mě zajímá pohled na IT z druhé stránky, toho back-endu na který děláme kabát :o)
Krom toho se tu léčím z kocoviny a dělám vám přitom reklamu, have a nice day!