zacinal som s consolou, teraz fachcim na SQLyog (Free Community Edition), ma to aj consolu, ked nieco treba ;-)
http://www.webyog.com/en/downloads.php
Fórum › PHP
Podla vas...
ja používam VertrigoServ ale je to tak trochu blbosť, lebo furt ukazuje chyby Apache(port 80) a MySQL(3306)ale skusim tu angličtinu PHP Home
To ps2console:ja som sa pri instalacii preklikal a uspesne nainstaloval aj s tymi zvlastnymi znakmi :D a funguje bez problemu
ale inak verzia 2.3.4 je už asi 2 roky a je tam staré MySQL-ko
Já jsem měl dřív PHPTriad, jenže mě to zlobilo, tak používám AppServ a ten už pár let běží bez jediné chybičky. Takže phpMyAdmin, s konzolí neumím :)
já jsem si instaloval apache, mysql, a php takže taký php triad. Ale bo jsem si nestáhl žádnou hromadnou instalačku, ale pěkně jsem si pozháněl nové kůsky a jeden podruhém jsem si nainstaloval. Chvilku mi to zlobilo, ale jak jsem si to podchytil, tak mi to šlape jak hodinky... výhodou je že vím co tam mám...:-P
Jedu na tom asi půl roku a ještě mi to nezačalo zlobit..
Jinak phpmyadmin je dobrá věc, ale umět v konzoli taky není špatné.. beztak ty příkazy musíte znát... abyste ve svých stránkách něco mohli spáchat..:-)
Spoustu prikazu ale vubec nepotrebujes...lepe receno na beznou manipulaci ti staci INSERT, SELECT, UPDATE a DELETE
CommanderZ píše:#
# Spoustu prikazu ale vubec nepotrebujes...lepe receno na beznou manipulaci ti staci INSERT, SELECT, UPDATE a DELETE
Jinak phpmyadmin je dobrá věc, ale umět v konzoli taky není špatné.. beztak ty příkazy musíte znát... abyste ve svých stránkách něco mohli spáchat..:-)
suhlasim
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Sú podľa vás tieto Java frameworky najdôležitejšie? — založil Martin
Zoradenie podla ABC — založil phpfun
Hladanie podla ev. cisla — založil aadulienkaa
Vyhladavanie podla datumu — založil fefe