Ahoj,
opět jsem tu a opět žádám o takovou menší radu. Dělám program, který čte log soubory (prostě textový soubory obsahující nejaký, pro můj program absolutně nepodstatný, zápisy). Cílem toho programu je takzvaně roztřídit zápisy podle uživatelem nastavených specifik. Všechno tohle zváldu, ale chtěl bych přidat takovou "třešničku na dort", a sice bravičky.
Pracuji ve Win32 API (MFC nemám rád, je pro mě prostě matoucí) a práci programu si představuji tak, že uživatel vybere soubor, ten se načtě do nějakého okna, které by vypadalo zhruba jako v Notepadu (EditBox). Chtěl bych ale nastavit barvu pro písmo, respektive pro každý řádek či slovo jinou barvu.
Jak bych mohl něčeho takového dosáhnout?
Děkuji moc
Hunty
PS: Používám Microsoft Visual Studio 2012
Fórum › C / C++
Win32 API - "Barevný EditBox"
V About RichEdit píšou, že aktuální verze je 4.1. Dostupné verze jsou 4 a v té tabulce (na té stránce) je napsáno, kterou knihovnu máš přes LoadLibrary načíst a jaké Window Class při vytvoření okna použít, aby si dostal tu verzi, kterou chceš. Ovšem na to, co chceš, myslím stačí i verze 1.0, ale ty asi budeš nakonec chtít víc, že?
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 110 hostů
Podobná vlákna
Win32 api Font — založil Porcepoque
Kniha o Win32 Api — založil petris123
CHECKBOX WIN32 API — založil Loli
Dialog ve Win32 API — založil david v.
Moderátoři diskuze