Ahoj, už jsem vyčerpal snad vše, co se dalo.
Mám třeba byte[] b = new byte[123];
a jak to vypsat na string, prosím? Buď se mi nevypíše nic a nebo System.Byte[]...
Zkoušel jsem encoding, stringbuilder atd., nic.
Děkuju.
Ahoj, už jsem vyčerpal snad vše, co se dalo.
Mám třeba byte[] b = new byte[123];
a jak to vypsat na string, prosím? Buď se mi nevypíše nic a nebo System.Byte[]...
Zkoušel jsem encoding, stringbuilder atd., nic.
Děkuju.
hm?
byte[] b = new byte[10];
string s = BitConverter.ToString(b).Replace("-", "");
Mám uložený obrázek v db, varbinary. Jako výchozí hodnota je byte[0], protože uživatel nevloží obrázek a do varbinary nelze ukládat hodnota null. Když dám select, tak mám v DB hodnotu 0x. Na výpis obrázku musím použít <asp:Repeater.., je to výpis inzerátu. Takže k tomu dalších X věcí, ale jde mi jen o obrázek. Tak a problém je v tom, že když použiju nějaký Handler na výpis obrázku, tak je to sice hezké, ale když je hodnota 0x nějakého obrázku, tak se mi vrátí "prázdný" image, což je i logické:) A zatím mě nenapadlo jiné řešení, než přes if zkontrolovat délku, nebo hodnotu... Mezi další pokusy patří nastavení visible image na false, pokud bude hodnota 0x. Pokud ne, bude image visible true. Mám to napsané takto visible='<%# (byte[])Eval("obrazek") == 0 ? false : true %>'. To boxování asi není ok, nevím, jak s tím bytem takto pracovat... Když tahám string, int atd, tak je to ok, ale u bytu fakt nevím..
Tak už to funguje:)
v image mám Visible='<%# obrazek1(image1).Length < 1 ? false : true %>'
a metodu:
public byte[] obrazek1(byte[] image1)
{
SqlConnection con = new SqlConnection(WebConfigurationManager.ConnectionStrings["db"].ConnectionString);
SqlCommand cmd = new SqlCommand("select ** from ** where id = '" + HttpContext.Current.Request.QueryString["id"] + "'", con);
con.Open();
SqlDataReader rd = cmd.ExecuteReader();
rd.Read();
image1 = (byte[])rd["**"];
return image1;
}
Díky za reakce
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku