Zdravim. Uz dlhsiu dobu programujem v C# a nemam dobry prehlad v prostrediach pre C++. Davnejsie som robil v C++ Builder, kde sa dalo uzivatelske rozhranie naklikat rovnako ako v Delphi, C#, VB atd. Sice C++ Builder sa stale vyvija, no nieje verzia zdarma. Existuju nejake kniznice kde by sa dalo pomerne jednoducho uzivatelske rozhranie navrhnut? Win32 API mi pride prilis zlozite a zdlhave. Na internete som nasiel kniznice ako GTK+, QT. Co sa dnes pouziva pri programovani "oknovych" aplikacii v C++? Chcel by som sa naucit nejaku kniznicu, ktora je pokial mozno jednoducha a je dobre zdokumentovana a stale sa vyvija...
Fórum › C / C++
Kniznice pre navrh uzivatelskeho rozhrania v C++
#2 crazy A ako to funguje vlastne? Stiahnem si QT napr. pre VS2010 a potom este QT Creator. Ked otvorim Designer tak vidim navrh vzhladu okna podobne ako v VS, len neviem kde pisem kod. Ci tam si len navrhnem vzhlad a samotny kod pre obsluhu udalosti budem pisat v VS2010 C++ ?
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 123 hostů
Podobná vlákna
Úprava Užívateľského rozhrania — založil AnonImouS
Knižnice pre ATmega — založil TD
Knižnice/triedy na prácu s informáciami hardvéru pre Linux — založil Lordest
Navrh pre web — založil dalaman
Rozhrania / spolupraca — založil heyUcome
Moderátoři diskuze