Zdarec,
Ve škole se učím HTML a CSS, ale příjde mi,že to mi nic nedává.
Jak jste začínali vy s HTML?
Jaké by jste mi doporučili knihy o HTML a CSS.
Děkuji za odpovědi.
no Html a css je zaklad ktery proste musis umet. Ja osobne si knizky moc nekupuju protoze je vsechno na netu ale zavisi na styu. Na uvod se urcite podivej na jakpsatweb.cz ale jen na Html a css, ostatni veci ma pomerne nedodelane. Dale bych se urcite naucil javascript a nejaky servrovy skript spolecne s databazemi (mysql atd) veci je opravdu mnoho staci googlit a porad se neco ucit
Zasláno z mobilního telefonu.
#1 DSalieri
Čo sa týka css, tak môžem doporučiť "The Missing Manual CSS - O´Reily" a "333 tipů a triků pro CSS - CPress"(je tam dostatok typou pre začiatok..).
Mno a ohľadom HTML, tak tu nájdeš všetko čo potrebuješ vedieť + je tam dostatok vecí ohľadom PHP, CSS, SQL atpd.. Taktiež ponúkajú možnosť urobiť si medzinárodný certifikát... :-)
Začiatky pôjdu ztuha ako pri všetkom, ale keďže máš niečo aj v škole, mal by si sa rýchlo adaptovať.. ;-)
jakpsatweb.cz - pro zacatek je dobre jpw a priklady tam, pozdeji vyuzijes forum jpw, pripadne ti lepsi si vystaci s googlem a hledaji priklady primo tam. Bohuzel se to moc neinovuje, vetsina textu je jeste z puvodnich stranek zamerene na funkce pro ie4. Ale forum navstevuje rada zkusenych lidi, kteri dokazi vyresit temer kazdy problem.
w3schools.com a jaknaweb.com - tohle moc nedoporucuji, ber to hodne s rezervou, jsou tam ruzne chyby, ktere se pak musi resit googlem, kdy zjistis, ze neco funguje jinak nez to popisuji.
Knizni literaturu jsem jeste nevidel zadnou, ktera by se mi libila. Ale skutecne jsem po zadne ani nepatral.
http://peter-mlich.wz.cz/web/links.htm - par odkazu na stranky s literaturou
Jinak teda html je tak trosku v plenkach. Od sveho vzniku se temer nevyviji a html5 jeste uplne nefunguje. Takze je to obcas dost narocne udelat neco podle svych predstav.
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku