Java Win8 Access – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Java Win8 Access – Java – Fórum – Programujte.comJava Win8 Access – Java – Fórum – Programujte.com

 

24. 8. 2013   #1
-
0
-

Mám menší problém,moja aplikácia fungovala v poriadku na operačnom systeme win 7 64 bit teraz mám ale win 8 mám office 2010 32.bit v aplikácii sa pripájam ku databáze : con = DriverManager.getConnection( "jdbc: odbc: Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};DBQ=" + DatabaseConnection.finalpath);
stmt = con.createStatement(); . Problém spočíva vtom , že ma ku tej databáze nechce pripojiť.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.12.59.–
goddard
~ Anonymní uživatel
41 příspěvků
24. 8. 2013   #2
-
0
-

jakou to pise chybu?

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.88.–
25. 8. 2013   #3
-
0
-

#2 goddard
je to medzi try catch blockom a spusti to catch

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.12.59.–
goddard
~ Anonymní uživatel
41 příspěvků
25. 8. 2013   #4
-
0
-

to je hezky, a stack trace mas?

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.88.–
25. 8. 2013   #5
-
0
-

#4 goddard
try{
            con = DriverManager.getConnection( "jdbc:odbc:Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};DBQ=" + DatabaseConnection.finalpath);
            stmt = con.createStatement();
        }catch(Exception ex){
            System.out.println("Error with Database Connection");
        }

keď sa dostanem ku tomuto bodu tak spustí catch, inde to funguje perfektne ,ale tam je win 7 a 32 bitový tu mám win 8 64 bit

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.12.59.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
25. 8. 2013   #6
-
0
-

#5 DLProduction
se z tebe snazil dostat PRESNE zneni te chyby... pojem "neco nefunguje" je asi tak uzitecny, jak to zni... proste na prelesteni kristalovy koule a zacit vestby ... (nebo si muzes zavolat vestkyni v telce - vyjde to nastejno)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.220.241.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
25. 8. 2013   #7
-
0
-

#6 KII#6 KIIV
Ono to ale žiadnu chybu nepíše skompiluje sa program , len ma nepripojí ku databáze. Keby to ničo písalo už by som to sem postol hneď na začiatku

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.12.59.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
25. 8. 2013   #8
-
0
-

kdyz to skonci s chybou tak to vyhodi stack trace s necim podrobnejsim... obcas se z toho da i vylustit co se tomu nelibi... mozna tou konstrukci try catch tyhle dulezity informace zahazujes, a pak nevis co se deje

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.220.241.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
25. 8. 2013   #9
-
0
-

#8 KIIV
jj pochopil som načo myslíš

aug 25, 2013 10:10:32 PM DKProduction.Login LoginFrame
SEVERE: null
java.sql.SQLException: [Microsoft][ODBC Driver Manager] Data source name not found and no default driver specified

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.12.59.–
25. 8. 2013   #10
-
0
-

#9 DLProduction
Ok problém som vyriešil musel som nainstalovat jdk 32 bit v netbeans.conf som nastavil cestu ku 32 bitovemu jdk a teraz to funguje pekne

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.12.59.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý