Java Win8 Access – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama

Java Win8 Access – Java – Fórum – Programujte.comJava Win8 Access – Java – Fórum – Programujte.com

 
Hledat
Moderní platforma pro vytvoření vašeho nového webu – Wix.com.
Nyní už můžete mít web zdarma.
Vytvořte si vlastní webové stránky. Snadno, rychle a levně přes Saywebpage.com
Vybavení pro Laser Game
Spuštěn Filmový magazín
Laser Game Brno
Laser Game Ostrava

Vlákno bylo úspěšně vloženo.
Pokud sám přijdeš na řešení, nezapomeň ho sem přidat!
24. 8. 2013   #1
-
0
-

Mám menší problém,moja aplikácia fungovala v poriadku na operačnom systeme win 7 64 bit teraz mám ale win 8 mám office 2010 32.bit v aplikácii sa pripájam ku databáze : con = DriverManager.getConnection( "jdbc: odbc: Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};DBQ=" + DatabaseConnection.finalpath);
stmt = con.createStatement(); . Problém spočíva vtom , že ma ku tej databáze nechce pripojiť.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.12.59.–
goddard
~ Anonymní uživatel
41 příspěvků
24. 8. 2013   #2
-
0
-

jakou to pise chybu?

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.88.–
25. 8. 2013   #3
-
0
-

#2 goddard
je to medzi try catch blockom a spusti to catch

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.12.59.–
goddard
~ Anonymní uživatel
41 příspěvků
25. 8. 2013   #4
-
0
-

to je hezky, a stack trace mas?

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.88.–
25. 8. 2013   #5
-
0
-

#4 goddard
try{
            con = DriverManager.getConnection( "jdbc:odbc:Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};DBQ=" + DatabaseConnection.finalpath);
            stmt = con.createStatement();
        }catch(Exception ex){
            System.out.println("Error with Database Connection");
        }

keď sa dostanem ku tomuto bodu tak spustí catch, inde to funguje perfektne ,ale tam je win 7 a 32 bitový tu mám win 8 64 bit

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.12.59.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
25. 8. 2013   #6
-
0
-

#5 DLProduction
se z tebe snazil dostat PRESNE zneni te chyby... pojem "neco nefunguje" je asi tak uzitecny, jak to zni... proste na prelesteni kristalovy koule a zacit vestby ... (nebo si muzes zavolat vestkyni v telce - vyjde to nastejno)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.220.241.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
25. 8. 2013   #7
-
0
-

#6 KII#6 KIIV
Ono to ale žiadnu chybu nepíše skompiluje sa program , len ma nepripojí ku databáze. Keby to ničo písalo už by som to sem postol hneď na začiatku

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.12.59.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
25. 8. 2013   #8
-
0
-

kdyz to skonci s chybou tak to vyhodi stack trace s necim podrobnejsim... obcas se z toho da i vylustit co se tomu nelibi... mozna tou konstrukci try catch tyhle dulezity informace zahazujes, a pak nevis co se deje

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.220.241.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
25. 8. 2013   #9
-
0
-

#8 KIIV
jj pochopil som načo myslíš

aug 25, 2013 10:10:32 PM DKProduction.Login LoginFrame
SEVERE: null
java.sql.SQLException: [Microsoft][ODBC Driver Manager] Data source name not found and no default driver specified

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.12.59.–
25. 8. 2013   #10
-
0
-

#9 DLProduction
Ok problém som vyriešil musel som nainstalovat jdk 32 bit v netbeans.conf som nastavil cestu ku 32 bitovemu jdk a teraz to funguje pekne

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.12.59.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 11 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032019 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý