Dobrý den ještě jednou,
Mám ještě jednu otázečku. Tady předpokládám, že to bude trošku složitější, pokud vůbec možné (ale JAVA umí všechno, takže věřím, že to možné je). Bude mi stačit doporučení nějaké metody (metod), pomocí které bych mohl problém vyřešit.
Chtěl bych požádat o pomoc s následujícím problémem. Mám relativně jednoduchou výukovou hru (pro děti na základní škole). Mám textový soubor, který obsahuje sadu otázek. Pochopitelně jsou otázky editovatelné.
Co mi problém nedělá je otázky z txt přečíst, uložit do pole, s polem pracovat. Potřeboval bych ale, abych tyto otázky načetl do hry, hru ukončil, hru rozkopíroval dětem do PC (pouze samotnou hru, bez textového souboru). Poté, když se učitel rozhodne pro vytvoření nových otázek, aby pouze editoval soubor txt u sebe na PC, ve hře to aktualizoval (rovněž u sebe na PC) a pak mohl hru opět rozkopírovat do dalších PC bez textového souboru.
Chci se tedy zeptat, jestli existuje nějaká metoda, pomocí které bych byl schopen naimportovat natvrdo text z txt do kódu a poté ho dle potřeby aktualizovat, tedy tento naimportovaný text vymazat a nahradit jiným?