Při pokusu spustit Visual Studio 2010 C# Express se objeví splashscreen, po chvíli zmizí a objeví se dialogové okno s chybou: "Exception has been thrown by the target of an invocation". Po odklepnutí je konec, Visual Studio se nespustí. Nesetkali jste se s tím někdo? Zkoušel jsem instalátorem opravit VS, to nepomohlo. Zkoušel jsem úplně odinstalovat a znovu načisto nainstalovat VS, ale to taky nepomohlo (asi proto že VS čistě odinstalovat nejde, nechá v počítači po odinstalování spoustu hnoje a další instalace na něm staví, např. se mne to vůbec neptalo na licenci). Zkoušel jsem instalovat VS SP1, ale to nepomohlo, přestože to v diskuzích na internetu doporučují. Zkoušel jsem manipulace s proměnnou PATH (aby nebyla dlouhá a obsahovala cestu k System32), což také v diskuzích doporučují a také to nepomáhá. Už nevím co dál zkoušet, přece nebudu přeinstalovávat celé Windows. Má s tím už někdo zkušenost?
Fórum › .NET
Exception has been thrown by the target of an invocation
Ahoj,
dostávám se do podobné situace, podle pozorování to způsobuje nějaký dll-hell. Začalo to dělat po aktualizacích OS a instalaci SQL Serveru. V Event logu žádné informace nejsou, většinou postačí restartovat OS (což není ideální).
Pěkný den,
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 20 hostů
Podobná vlákna
Parameter target v CSS — založil greppi
Iframe a target='_top' — založil Krabák
Problém s "executable specified use 'target exec'" — založil Kali
GetURL- target jiný frame — založil jag
Jak odstranit chybu/warning: return discards 'const' qualifier from… — založil oxidián
Moderátoři diskuze