forum by fungovalo dal preci jen na IRC by chodili spise notoricti koderi(pokecat,vymenit nazory,vzajemne se poucit)...
Fórum › Návrhy na vylepšení
IRC ??
IRC na zkousku je tady:.
server : irc.felk.cvut.cz
kanal : #programujte.com
(pripojit se na kanalu muzete prikazem /join #programujte.com
irc klienta muzete stahnout na http://www.mirc.cz/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownloaddetails&lid=51&ttitle=mIRC_6.15_CZ
ve windows ,linux si maji uz importovany irc klienta)
btw_Couder je BOT mam ho nastarosti ja takze pripominky kemne.
To myky: Já jsem několikrát říkal, že IRC podporovat nebudeme z MNOHA důvodů.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
To myky: fórum?
1) archivace dat
2) vyhledávání
3) pernamentní přístup
4) sledování témet
5) jednoduchý přístup
6) podpora redaktorů
...
Co mluví pro IRC?
moznost reseni vsemoznych problemu - to je výhoda oproti fóra?
archivace(logy) -""- ?
vse je o rychlem reseni (debata o novych clancich,novinek atd.) -""- ?
3 kliknuti mysi a jsem pripojen na IRC ;) - 1 klik a jste na fóru :)
1 klik a jsem na foru?
sorry za flame ale to zas tak pravda neni i kdyz mas danou zalozku na programujte.com/forum.php tak ne kazdy ma auto login (takze se musis prihlasit) a i kdyz to mas v zalozkach tak musis rozjet roletu zalozek a kliknout (tedy pokud beru v uvahou autologin a to ze mam zalozku v liste tak to potom je na jeden klik,ale stejne se musis dostat do sekce a to je dalsi kllik ;) ale to uz je zbytecny rozebirat pokud ses tak mooc proti IRC tak kanal rusim a je zbytecny ho mit pokud nema nekdo jiny nazor)
IRC bych nezaváděl, stačí jeden kvalitní zdroj pomoci a to fórum je.
IRC je dobrá věc, já bych ho třeba používal ... (a archivace dat? k čemu? o některých věcech je lepší diskutovat)
Ale spíš bych byl pro [podtrzene]mailing list[/podtrzene], mnohem rychlejší než fórum, člověk si ho může číst přes email klienta, je to přehlednější a i ta archivace tam docela slušně jde. (a mnohem lépe než na fóru -> zkuste si zálohovat tohle fórum na disk )
To all: tiež som zastával názor pre vytvorenie niečoho podobného, ale porozmýšlajte nad Curovimi slovami, je to praktickejšie a silnú úlohu má aj spomínaná archivácia
To Curo: a čo SZ, ako na bývalej nástenke ? myslím, že dobrý nápad, ale možno ťažko realizovateľný, lebo pri toľkých useroch ... myslim, že sa to neopatí
Najlepšie je zvyknúť si na fórum, nakoniec zistíte, že mu nič nechýba (pre každého individuálne :D)
http://jakub.lajmon.name
SZ (PM) v nové verzi Programujte se dočkáte :)
Archivace JE nutná, předstvte si, že bychom vždy po týdnu mazali články.. psali bychom je stále znova? Baviloby nás to?
To Majkee: IRC přeci nemůžeš srovnávat s praktičností fóra. Fórum je od toho, kde se položí dotaz, lidé odpoví, padnou nějaké názory a konec. Kdo bude později chtít, jednoduše si požadovanou informaci dohledá.
IRC můžeš využívat na kecání s kamarády, třeba když děláte na nějakém projektu. Tečka. IRC je zcela bez smyslu u portálu s několika tisíci návštěvníky za den. Oni chtějí najít informace, ne IRC.
Curo píše:#
# bychom vždy po týdnu mazali články.. psali bychom je stále znova? Bavilo by nás to?
hihi :-)
to Zdeny: Podla mna Majkee islo prave o to aby tych ludi co sapotaju okolo tohto servra tak aby tu bol nejaky komunikacny kanal kde by sa ludia
mohli pobavit,pokecat....jasne ze nad toto forum nieje nic ale Majkee chcel spravit nieco kde by sme mohli pokecat :) a mozno niekedy spravit nejaku
session :P
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
IRC irc.2600.net programujte — založil jadus.
Irc programujte? — založil to_jsem_ja
Miranda + irc — založil alexej
Moderátoři diskuze