Zdravim uz som tu nieco porobne riesil ale potrebujem radu alebo nejake usmernenie ako dalej pretoze sa neviem pohnut z miesta. Mam nejaky textovy subor do ktoreho sa mi zapisuju logy. Tento textovy subor sa stale zaplnuje logami ak je to potrebne a moze mat velkost aj 200 MB. Ja z tohot textoveho suboru potrebujem vytiahnut v urcity okamih nejake data. Vyzera to nasledovne:
Class A
{
//nejaka trieda kde v cykle while bezi premenna ktora vycitava logy a zapisuje ich do premennej
while(true)
{
//tu sa to uklada do premennej log_string a rovno sa to zapisuje do textoveho suboru a vsetko tu funguje v poriadku
}
}
Toto by bolo v poriadku ale mam triedu druhu
Class B
{
// tu sa mi vykonava nejaky kod a tu potrebujem dane data analyzovat v urcity cas... vlastne tie logy posiela zariadenie a to zariadenie sa restartuje teda ho restartujem ja a po restarte to zariadenie vypise log ze sa restartovalo a ja od toho restartu potrebujem smerom hore cize na zaciatok prejst niektore stringy a skontrolovat data
}
Jeden moj napad bol taky ze som si z premennej v Class A spravil staticku a potom som si v Class B vytvoril metodu ktoru som spustal vo vlakne a vlastne tu staticku premennu som ukladal do Listu <> ale nefungovalo to uplne podla mojich predstav pretoze neboli tam vsetky data.