Ahoj všinchni,
postavil jsem si řadící páku k PC ve které je Mikroprocesor PICAXE-08M2 na zpracovává polohy řadičky podle které pak po COM portu vysílá v ASCII čísla od 0 do 7 (není problém předělat), toto udělat nebyl skoro žádný problém, programovací jazyk BASIC zvládám dobře, pak jsem ale narazil když jsem zjistil že program který jsem chtěl v počítači na zpracování dat z COM potru použít (Girder) nedokáže ve hře zmáčknout klávesu aby to zařadilo rychlost, a také měl velký problém se stop bitem (úbec ho neregistroval a při rychlém přeřazování příjmal půlku dat jedné rychlosti a půlku druhé). Proto bych chtěl udělat vlasní program který bude číst COM port a podle dat na něm bude mačkat buďto klávesy nebo vytvoří vlastní jako to dělají npř. gamepady, volanty atd. Podle návodů na internetu se mi povedlo udělat neco jako program ale zatím to umí jen vyhledat COM port v PC a dát ho do výběrového formuláře, dál jsem se nedostal a vůbec nevím jak dál.
Proto prosím jestli by mi s tím někdo pomohl nebo odkázal někam kde bych mohl zjistit jak na to. Nebo jestli by to nebylo lepší udělat v jiném jazyce nebo jen v CMD.
↑ Takto to zatím vypadá (vytvořeno v Microsoft Visual Studio 2010 C++)