Mam ASUS P7131 Hybrid (distro Ubuntu 6.06) a ptam se jak to zprovoznit?? Doufam ze mi sem nebudete psat, ze na netu toho je spoustu.. Proste bych chtel naky jednoduchy srozumitelny navod pokud mozno v me materstine.. Prosiiiiiiiiiiiiiiiiim
Fórum › OS - GNU / Linux
TV karta
No kdyz dam scan tak mi to hlasi
FATAL: failed to open '/dev/dvb/adapter0/frontend0': 2 No such file o r directory
Pomozte nekdo,plssssssssssssssssss
Taxem hledal a výsledků ja opradvdu poskrovnu. :( Zkus přes nějaký FREE translator přelouskat tuhle stránku a odkazy k ní související: https://help.ubuntu.com/community/Asus_P7131_Dual (je tam i odkaz na wiki).
Pokud se ti podaří najít FR->CS translator zkus zabrousit zkrz google na http://ubuntu-fr.org/, kde se zrovna rozebírá ten tvůj typ. Přiznávám, že bych to i z té angliny dokázal přeložit, but I´m to lazy, sorry. :) Až se budu fakt nudit(což je velmi nepravděpodobné), tak bych to někam hodil jako howto. Možná bych byl ale ochotný přeložit nějaké nepochopitelné pasáže, avšak do celého se mi vůbec nechce.
Francouzky umim jen "dobrou chut", angličtina je celkem v pohode, ale prece jen mam cestinu nejradsi ;-) Jinak se mi to vcera podarilo nastavit... Mel jsem card=0 a nekde jsem se docet, ze to musi byt card=78.. no jen by me zajimalo, co to "card" vlastne je??? Ted mam prozmenu jiny problem: "TUNING FAILED!!".. Kdyby nekdo pomohl... Jinak bych se jeste chtel zeptat jaky program???
MythTV.. Nema tu nekdo zkusenosti s nastavovanim tohoto programku??? Chci prijimat analogovy signal a mythtv-setup mi porad hlasa DVB Input... Ci se to nastavuje nekde jinde?? A jak mam naladit programy??? Plsssssssssssssssss poradte nekdo...
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Grafická karta — založil dragon124
Graficka Karta — založil Marecek
Sitova karta — založil Zelenáč
Pamätová karta do mobilu — založil Onsi
Moderátoři diskuze