myslim ze eclipse ma verzovaci system uz v default (ak predpokladam tu hlavu verziu co ma 200mega) ... aspon som to tam videl ale neviem ci to neni len 'void' funkcia do ktorej sa neskor daju pridat pluginy ... kazdopadne pre zalohovanie na vonkajsom serveri potrebujes plugin
btw tie chyby ti pise pravdepodobne pretoze ti nesedia nazvy package ... povedal by som ze to nespravne importujes takze si len vyskusaj vzdy pri importovani oznacit iny priecinok a jedna kombinacia bude spravna
ked uz sa bavime o eclipse projektoch ... vytvoril som si jeden projekt a donho si davam vsetko co robim do skoly ... jednotlive ulohy len rozdelujem po package ... celkom to funguje (resp fungovalo) ale ked som naposledy preinstaloval tak ked mam otvoreny niektory subor a chcem ho spustit tak pri prvom spusteni to najde vsetky main v projekte a necha ma vybrat ktory sa spusti ... potom to stale spusta ten jeden ... pred reinstalom mi to spustalo vzdy ten aktualny package ale neviem ako som to dosiahol ... predpokladam ze to bude mat nastavenia v 'run configurations' ale neviem ako presne by mal vyzerat riadok main a ostatne knihovny aby sa vzdy spustil aktualny package
(viem ze by bolo spravnejsie vytvorit projekt pre ulohu a zoskupit ich cez working sets ale tym by mi vzniklo strasne vela priecinkov medzi projektami a neboli by vo file systeme nijak organizovane co sa mi nehodi kedze ich potrebujem obcas posielat dalej)