Dobrý večer, mám tady takový menší problém s kompilací souboru. Javac běží jak má, soubor je v adresáři a přesto mi to píše, že nelze najít. Jakto? Pro lepší zjištění problému přikládám dva screenshoty.
Fórum › Java
Problém s kompilací
Stačí si přečít, co ti to píše... Je tam i příklad použití... Tys ten program spustil špatně takže ti vyhodil chybu a ukázku toho co máš udělat aby to fungovalo. TJ.
javac <příznaky> "zdrojový soubor"
Když si zadadáš javac -help nebo jen javac tak uvidíš celou syntaxi příkazu.
#1 mk102
S Javou jsem už taky chvíli koketoval a nechová se zrovna přívětivě. Hlavně nemá ráda, když něco děláš po svým a ne tak, jak to chce ona...
Takže jí necpi zdrojové kódy přímo pod nos a umísti si je do nějaké jiné (své) složky. Na javac.exe si do té složky nachystej třeba dávkový soubor, nebo nastav path. Až budeš sestavovat výsledný .jar soubor, musí být zase v jiné složce než přeložené .class soubory, jinak to prostě nefunguje...
Už jsem to tu komusi psal...
#4 JoDiK
tady: http://programujte.com/…zovem-radku/#…
#4 JoDiK
Mýlíš se. Java je úplně v pohodě, můžeš to dělat klidně po svém a zbaští ti to. Extra adresáře kvůli tomu vůbec nevytvářím, když nechci. Když potřebuji, tak to klidně namlátím do aktuálního a jede mi to.
Jen jsem zpočátku řešil problémy kolem "package". Tohle se však dá snadno vyřešit parametrem "-d .", který použiješ při každé kompilaci.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Problém s kompilací — založil dexter24
Problém z kompilací — založil 4-N1
Problém s kompilací — založil Goumba
Problem s kompilaci — založil aTTix
Problem s kompilaci — založil Franta