ahoj možná nepřesný ale mám takovýto problém vytvářim web k jedné hře a požadavek byl že se uživatelé mohou zaregistrovat jen díky pozvánce tak jsem si vytvořil třídu token která se to stará tu sem pak natáhl do třídy registrace a zde mi to pravě blbne pokud scriptu povolim menit hodnoty v tabulce token tak se neulozi novy uživatel a pok smazu prikaz na editaci databaze tak se uzivatel uloží zde je kod
takto se pouze edituje zaznam ale neulozi se uzivatel
public function checkTokken()
{
if($_GET['tokken'] != '' && $_GET['user'] != '' && $_GET['crypt'] != '')
{
$result = $this->selectTokken($_GET['tokken'])->fetch();
if($result['tokken'] == $_GET['tokken'])
{
if($result['tokken'] == $_GET['tokken'] && $result['crypt'] == $_GET['crypt'] && $result['user'] == $_GET['user'])
{
if($result['usable'] == 1)
{
$msg = $this->addForm();
$msg = $this->addUser();
if($msg)
return($msg);
exit;
}
return "Bohužel odkaz pomocí kterého se chcete zaregistrovat byl již použit nebo skončila jeho platnost";
}
return "Odkaz obsahuje nepltná data zkuste to znovu za 5 minut.Budou-li problémi přetrvávat zkontaktujte administrátora.";
}
return "Pro možnost registrace musíte mít platnou pozvánku!<span class=\"small tip\">Pozvánku obdržíte po přijetí do klanu od administrátora.</span>";
}
return false;
}
a takto se pro zmenu ulozi uzivatel ale pripravi me to o moznost editace db
public function checkTokken()
{
if($_GET['tokken'] != '' && $_GET['user'] != '' && $_GET['crypt'] != '')
{
$result = $this->selectTokken($_GET['tokken'])->fetch();
if($result['tokken'] == $_GET['tokken'])
{
if($result['tokken'] == $_GET['tokken'] && $result['crypt'] == $_GET['crypt'] && $result['user'] == $_GET['user'])
{
if($result['usable'] == 1)
{
$msg = $this->addForm();
$msg = $this->addUser();
if($msg)
return($msg);
$this->updateTokken($result['tokken']);
exit;
}
return "Bohužel odkaz pomocí kterého se chcete zaregistrovat byl již použit nebo skončila jeho platnost";
}
return "Odkaz obsahuje nepltná data zkuste to znovu za 5 minut.Budou-li problémi přetrvávat zkontaktujte administrátora.";
}
return "Pro možnost registrace musíte mít platnou pozvánku!<span class=\"small tip\">Pozvánku obdržíte po přijetí do klanu od administrátora.</span>";
}
return false;
}