čaute!
ako docielim, aby sa mi pozastavil beh programu kým sa mi vo webbrowseri nenatiahne kompletná stránka?
príklad:
napíšem do labelu "Loading..." a zmeniť na "Done" to chcem až keď je stránka kompletne načítaná.
Fórum › Delphi
Webbrowser
využij metodu WebBrowser1DocumentComplete
najdeš ji v Events
př:
procedure TForm1.WebBrowser1DocumentComplete(ASender: TObject;
const pDisp: IDispatch; var URL: OleVariant);
begin
form1.Color:= clgreen;
end;
To xXx:
Tohle lze použít pouze na tlačítko, které je vytvořily Delphi a jsou jeho majitelem, nikoliv na tlačítko, které je na plátně webbrowseru.
Tento problém by se dal určitě řešit i čistším způsobem, ale ani tohle není k zahození :)
var souradnice: TPoint;
...
...
GetCursorPos(souradnice) //automaticky uloží aktuální souřadnice myší do souradnice.X a souradnice.Y
SetCursorPos(x,y); //nastavení kurzoru na souřadnice X,Y (souřadnice tlačítka)
mouse_event(MOUSEEVENTF_LEFTDOWN,0, 0, 0, 0); //pošle stisknutí levého tlačítka myší
mouse_event(MOUSEEVENTF_LEFTUP,0, 0, 0, 0); //pošle zprávu na ukončení stisku tlačíka
SetCursorPos(souradnicex,souradnice.y); //vrátí zase kurzor na místo, kde byl předtím
...
Samozřejmě musíte do USES přidat knihovnu ShellAPI!
Zdarec zkoušel jsem jsi si udělat webbrowser tak jak je popsán v jedné z lekcích - :)) opravdu to funguje.
Zajímalo by mě, ale jak je na tom ten můj podomácku uděláný webbrowser s bezpečností oproti např IE atp ??
myslím že to používá jádro z IE
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
To S.Salomon: v provnání s IE ... stojí na jeho jádře a nemá žádný zabezpečení, takže o hodně hůř
Existuje nějakej projekt jádra Mozilla jako ActiveX modulu pro aplikace...zkoušel sem to a fakt funguje...jedinej problem je s distribuci protoze cilovy uzivatel taky musi mit dany prvek ActiveX instalovany....
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Webbrowser C# — založil dartanan
WebBrowser C# — založil Ospalý
WebBrowser C# — založil Kolemjdoucí
Webbrowser — založil freedom
C# - webBrowser — založil alois